/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
hot preserved beancurd
Fra : Gitte Jæger Lock


Dato : 20-07-02 15:24

Hejsa
Jeg har fået et glas med "hot preserved beancurd", og aner egentlig ikke
rigtig, hvad det er, eller hvordan det kan bruges. Det ligner små
tofu-klodser, der svømmer rundt i en chilimarinade.
Har søgt via Google, men synes ikke rigtig jeg bliver klogere af de sider
jeg har været inde på...
Mon nogen her på gruppen kan hjælpe?
Mvh. Gitte



 
 
vagn torup (20-07-2002)
Kommentar
Fra : vagn torup


Dato : 20-07-02 15:53


"Gitte Jæger Lock" <gjlo98@hum.auc.dk> skrev i en meddelelse
news:ahbrp8$rfa$1@sunsite.dk...
> Hejsa
> Jeg har fået et glas med "hot preserved beancurd", og aner egentlig ikke
> rigtig, hvad det er, eller hvordan det kan bruges. Det ligner små
> tofu-klodser, der svømmer rundt i en chilimarinade.
> Har søgt via Google, men synes ikke rigtig jeg bliver klogere af de sider
> jeg har været inde på...
> Mon nogen her på gruppen kan hjælpe?
> Mvh. Gitte
>
>Hej Gitte
Jeg kan i hvert fald hjælpe så meget at du har ret i, at det er tofu. Hot
preserved må betyde, at de er konserveret varme, altså er de er tilberedt
med varme (kogt, stegt, hvad ved jeg) og så lagt i den marinade.
Ellers har jeg ikke den store erfaring med tofu, kan ikke fordrage det
stads.
MVH Rikke



Gitte Jæger Lock (21-07-2002)
Kommentar
Fra : Gitte Jæger Lock


Dato : 21-07-02 13:37

Hm...det ligner også tofu vildt meget... men hot preserved tror jeg bare
betyder, at de er "hotte" (pga. chili-marinaden) og konserverede.... det
undrer mig bare, at der ikke står tofu noget sted på glasset, hvis det rent
faktisk er tofu.
Men tak for svaret
/Gitte

"vagn torup" <vagntorup@get2net.dk> wrote in message
news:VTe_8.39$bd3.809@news.get2net.dk...

> >Hej Gitte
> Jeg kan i hvert fald hjælpe så meget at du har ret i, at det er tofu. Hot
> preserved må betyde, at de er konserveret varme, altså er de er tilberedt
> med varme (kogt, stegt, hvad ved jeg) og så lagt i den marinade.
> Ellers har jeg ikke den store erfaring med tofu, kan ikke fordrage det
> stads.
> MVH Rikke
>
>



Homer (21-07-2002)
Kommentar
Fra : Homer


Dato : 21-07-02 14:19

Gitte Jæger Lock wrote:
> Hejsa
> Jeg har fået et glas med "hot preserved beancurd", og aner egentlig
> ikke rigtig, hvad det er, eller hvordan det kan bruges. Det ligner små
> tofu-klodser, der svømmer rundt i en chilimarinade.
> Har søgt via Google, men synes ikke rigtig jeg bliver klogere af de
> sider jeg har været inde på...
> Mon nogen her på gruppen kan hjælpe?
> Mvh. Gitte

www.m-w.com (Merriam-Webster - "ordbogsforlaget") kan du slå alting op.
Denne gang blev det lidt af en skattejagt! Jeg prøvede først "bean curd",
det gav intet resultat. Om "curd" stod der flg.: "the thick casein-rich
part of coagulated milk".

Dét lød jo lidt henad tofu! Derfor slog jeg "tofu" op, og minsandten: "a
soft vegetable cheese prepared by treating soybean milk with coagulants
(as magnesium chloride or dilute acids) -- called also tofu"

Så de er faktisk synonymer! Så lærte vi også noget i dag ...
Men sært, at man ikke kunne finde bean curds uden videre - den plejer
ellers at være god til opslagsfunktionen.

Jeg tror i øvrigt du har ret i dine fortolkninger af "hot" og "preserved".

VH
Homer



Gitte Jæger Lock (21-07-2002)
Kommentar
Fra : Gitte Jæger Lock


Dato : 21-07-02 14:57

"Homer" <psv@nospam.e-box.dk> wrote in message
news:3d3ab47e$0$16779$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> På www.m-w.com (Merriam-Webster - "ordbogsforlaget") kan du slå alting op.
> Denne gang blev det lidt af en skattejagt! Jeg prøvede først "bean curd",
> det gav intet resultat. Om "curd" stod der flg.: "the thick casein-rich
> part of coagulated milk".
>
> Dét lød jo lidt henad tofu! Derfor slog jeg "tofu" op, og minsandten: "a
> soft vegetable cheese prepared by treating soybean milk with coagulants
> (as magnesium chloride or dilute acids) -- called also tofu"
>
> Så de er faktisk synonymer! Så lærte vi også noget i dag ...
> Men sært, at man ikke kunne finde bean curds uden videre - den plejer
> ellers at være god til opslagsfunktionen.
>
> Jeg tror i øvrigt du har ret i dine fortolkninger af "hot" og "preserved".
>
> VH
> Homer

Tak skal du ha... den hjemmeside må jeg vist hellere få kigget på Er ret
spændt på at smage på "stadset" ... nu hvor jeg har haft en række positive
oplevelser med at grille tofu i sommervarmen.
/Gitte



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177508
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408575
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste