"Mette Svangren" <svangut@hotmail.com> writes:
> Jeg skal i morgen have nogle gæster til middag og havde tænkt mig at servere
> ørred. Jeg har i fryseren en ordentlig moppedreng på ca. 5 kg. Nogle
> fremragende ideer til tilberedning?
> Jeg kunne forestille mig at servere den så hel som muligt, ved f.eks. at
> tilberede den hel i ovnen...men hvordan griber jeg det lige an?
Jeg ville sørge for at den er helt ren, både indvendig og udvendig. Så
vil jeg pakke den ind i to lag staniol på en måde, så den kan pakkes
ud uden at skulle have den af fadet. 5 kg. er rigtig meget, så jeg ved
faktisk ikke hvor lang tid den skal have, men det er jeg sikker på at
du har en kogebog der kan klare. Serveres med nye kartofler, gerne
asparges, men de er vist ikke kommet endnu, hollandaisesovs og godt
med agurkesalat. I overmorgen kan du så spise kold ørred med en god
kartoffelsalat til frokost og en lækker ørredgratin til aftensmaden.
God appetit.
/Trine
--
Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!
http://usenet.dk
http://www.triane.dk, hvis du mangler et sted at sove i Nordjylland