Aspargeskartoffel salat
Ingredienser
Salaten
600 gr aspargeskartofler
250 gr grønne asparges
200 gr sukkerærter
12-15 sherrytomater
1 rødt salatløg
Dressing
1 dl hakkede friske krydderurter ( basilikum, oregano, bredbladet
persille )
2 fed hvidløg
2 spsk pinjekerner
1 tsk salt
1 knsp cayennepeber
1/2 dl olivenolie
1/2 dl vand
Tilberedning
Børst kartoflerne rene i vand. Kog dem i letsaltet vand i 6-8
minutter, køl dem ned og skær i mindre stykker. Skyl sukkerærterne og kog
dem i letsaltet vand i 3-4 minutter, køl dem ned og lad dem dryppe sig
tørre. Skold og halver tomaterne, hak rødløgene og skær kartoflerne i
skiver. Bland kartofler , sukkerærter, tomater og rødløg i et stort fad.
Bland krydderurter, hvidløg, pinjekerner, salt og cayennepeber og tilsæt
olie og vand, lidt af gangen. Hæld dressingen over salaten.
mvh mcloud
begin 666 transparent.gif
K1TE&.#EA`0`!`/ ``````/___R'Y! $```$`+ `````!``$```("3 $`.P``
`
end
|