"Thomas" skrev d. 13-07-02 16:07 dette indlæg :
> Hej
>
> Nu må jeg altså have nogel gode fif til hvordan man steger en god bøf.
>
> Kan man se på kødet om, det bliver sejt eller mørt. Her tænker jeg på
> fedtmamorering, kødets farve, udskæring osv.
>
> Eller afhænger bøffens kvalitet også af hvordan man steger kødet. Jeg
har
> nemlig fundet ud af at der var en mærkbar forskel i mørhed på stykke
kød som
> jeg delte i to. Det ene blev grillet på en udendørs grill, mens det
andet
> blev stegt på pande.
>
> Kødet fra panden var som en skosål, mens det fra grillen var himmelsk.
>
> Hvad gør jeg for altid at få møre bøffer ??
> Hej Thomas
Jeg gør sådan, at jeg varmer en pande godt op og så lægger jeg bøffen
på en tør pande for at lukke bøffen, og
så får den 1 min.på
hver side, så tager jeg den af og kommer fedtstof på og steger den 3
min. på hver side, de bliver gode hver
gang, håber du kan bruge det til noget Hilsen Hans Hvidovre
>
--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"