/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Kogning af falafel i olie
Fra :
Ditte & Nicolai
Dato :
14-02-01 02:10
Hjælp søges...
Jeg skal lave en større portion falafelkugler. Dejen er lavet og virker
fin nok. Jeg har forsøgt at koge et par stykker i rapsolie, med det
resultat at kuglerne går i opløsning indtil der ligger et fint lag på
bunden af gryden!? Hvad mon problemet er? Er det en forkert olie eller
er det noget med at olien skal op på en højere temperatur før man går i
gang?
--
MVH Ditte Roldborg
Neta & Peter (
14-02-2001
)
Kommentar
Fra :
Neta & Peter
Dato :
14-02-01 08:47
Det kan godt være temeperaturen skal højrere op, så kuglerne ligesom
"hærdes" i samme øjeblik de kommer i olien.
Det er også vigtigt at falaflerne er presset godt sammen, så der ikke er
nogen lufthuller eller revner i dem.
Hvilken olie man bruger kan jeg ikke se skulle betyde noget.
Hvis ikke det virker må du prøve at gøre dejen mere sammenhængende, feks.
med hvede- eller kikærtemel.
MVH
Peter
"Ditte & Nicolai" <roldborg-brandt@mail1.stofanet.dk> skrev i en meddelelse
news:1eosr21.1nynmtj1noz5n2N%roldborg-brandt@mail1.stofanet.dk...
> Hjælp søges...
>
> Jeg skal lave en større portion falafelkugler. Dejen er lavet og virker
> fin nok. Jeg har forsøgt at koge et par stykker i rapsolie, med det
> resultat at kuglerne går i opløsning indtil der ligger et fint lag på
> bunden af gryden!? Hvad mon problemet er? Er det en forkert olie eller
> er det noget med at olien skal op på en højere temperatur før man går i
> gang?
>
> --
> MVH Ditte Roldborg
Ole Hansen (
14-02-2001
)
Kommentar
Fra :
Ole Hansen
Dato :
14-02-01 23:16
"Neta & Peter" <pwesth@hum.ku.dk> writes:
> Det kan godt være temeperaturen skal højrere op, så kuglerne ligesom
> "hærdes" i samme øjeblik de kommer i olien.
Det er også min erfaring. Og nu vi er ved falaflerne, så kan jeg
snildt anbefale den opskrift, som du gav i gruppen for nogen tid
siden. <aTdd6.19212$l57.789196@news000.worldonline.dk>
--
Ole Hansen
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177557
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408881
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.