|
| forloren hare Fra : Flemming |
Dato : 06-07-02 12:18 |
|
hej Ng
jeg vil i aften forsøge at kaste mig ud i nostalgiens verden og forsøge at
lave forlorenhare med vildtsovs til. Men hvordan er det nu man gør? Er det
en frikadellefars med rasp og svøbt i bacon og tilsættes ribsgeleen først
til sidst i sovsen?? håber på nogle gode råd
Med venlig hilsen
Gitte Jahns
| |
Kurt Hansen (06-07-2002)
| Kommentar Fra : Kurt Hansen |
Dato : 06-07-02 13:52 |
|
On Sat, 6 Jul 2002 13:18:25 +0200, Flemming wrote:
>hej Ng
>jeg vil i aften forsøge at kaste mig ud i nostalgiens verden og forsøge at
>lave forlorenhare med vildtsovs til. Men hvordan er det nu man gør? Er det
>en frikadellefars med rasp og svøbt i bacon og tilsættes ribsgeleen først
>til sidst i sovsen?? håber på nogle gode råd
>Med venlig hilsen
P.t. er jeg for beruset (egne urtesnapse) til at besvare dit
spørgsmål, men jeg mindes en hyggelig middag hos nogle tyske venner
ude i Mecklenburg. Jeg var med store armbevægelser ved at berette om
er herlig middag - netop med forloren hare - og oversatte det uden
videre med "Verlorene Hase", hvilket vakte megen more blandt de
indfødte
Venlig hilsen
Kurt Hansen
| |
R.N. (07-07-2002)
| Kommentar Fra : R.N. |
Dato : 07-07-02 08:03 |
|
"Kurt Hansen" skrev i en meddelelse
Flemming wrote:
> P.t. er jeg for beruset (egne urtesnapse) til at besvare dit
> spørgsmål, men jeg mindes en hyggelig middag hos nogle tyske venner
> ude i Mecklenburg. Jeg var med store armbevægelser ved at berette om
> er herlig middag - netop med forloren hare - og oversatte det uden
> videre med "Verlorene Hase", hvilket vakte megen more blandt de
> indfødte
Det var dog et vildt indlæg. LOL
Minder om da min svigerinde gik ind i en forretning i Tyskland og spurgte
efter Tun im Öle.
Men hvis der ikke i løbet af søndagen kommer nogle gode opskrifter
på forloren hare, så må du og jeg være dømte til at finde nogen frem og
sende dem.
Med munter søndag-morgen-hilsen elena@io.dk
| |
Flemming (07-07-2002)
| Kommentar Fra : Flemming |
Dato : 07-07-02 09:24 |
|
hej med jer
jeg fik lavet den forlorne hare efter lidt af det og lidt af det metoden og
den blev da ganske god alligevel.
Tak for de muntre indslag *G*
Gitte
| |
Thomas (09-07-2002)
| Kommentar Fra : Thomas |
Dato : 09-07-02 18:01 |
|
Hejsa!
Ja jeg ved godt det var i søndags, du skulle bruge opskriften, men jeg
skriver alligevel lige min bedste opskrift på forloren hare. Den kan jo
gemmes til en anden god gang!
½ kg hakket svinekød
½ kg hakket oksekød
1 pk bacon (det i tern)
1 æg
1 dl rasp
salt, peber
----
½ l fløde
2 spsk ribsgelé
soya (jeg bruger madkulør!!)
Ælt det hele sammen, form det som et brød.
Brun det i en gryde med margarine (ca. 2 spsk.).
Kom fløde, ribsgele, salt og peber ved.
Lad det stege 1½ - 2 timer.
Jævn sovsen med mel, og smag til med ribsgelé, salt og peber.
Smag evt. sovsen til med blå skimmel ost.
Velbekomme!
Hilsen
Mie
| |
vagn torup (10-07-2002)
| Kommentar Fra : vagn torup |
Dato : 10-07-02 11:00 |
|
"Thomas" <mith@mail.dk> skrev i en meddelelse
news:3d2b16f2$0$54719$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> ½ kg hakket svinekød
> ½ kg hakket oksekød
> 1 pk bacon (det i tern)
> 1 æg
> 1 dl rasp
> salt, peber
> ----
>Hej
Det kan da vist ikke passe, at man bruger bacon til forloren hare. Næh, det
skal være røget spæk, der stikkes ned i og den købes bedst hos slagteren,
men Føtex har det eksempelvis også.
MVH Rikke
>
| |
Flemming (10-07-2002)
| Kommentar Fra : Flemming |
Dato : 10-07-02 14:39 |
|
Tak skal i have begge to og ja bedre sent end aldrig )
Gitte
| |
Thomas (11-07-2002)
| Kommentar Fra : Thomas |
Dato : 11-07-02 16:33 |
|
> Det kan da vist ikke passe, at man bruger bacon til forloren hare. Næh, det
> skal være røget spæk, der stikkes ned i og den købes bedst hos slagteren,
> men Føtex har det eksempelvis også.
> MVH Rikke
> >
>
Jamen så brug du bare spæk i din opskrift!
Men lad venligst vær med at blande dig i min opskrift!
Hilsen Mie
| |
vagn torup (14-07-2002)
| Kommentar Fra : vagn torup |
Dato : 14-07-02 16:00 |
|
Hej Mie
Det var ikke et spørgsmål om at blande sig, men gøre opmærksom på den
korrekte ingrediens. Det er altså ikke alle ingredienser i en ret, man bare
kan skifte ud og så stadig kalde retten det samme.
MVH Rikke
"Thomas" <mith@mail.dk> skrev i en meddelelse
news:3d2da52b$0$13960$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> > Det kan da vist ikke passe, at man bruger bacon til forloren hare. Næh,
det
> > skal være røget spæk, der stikkes ned i og den købes bedst hos
slagteren,
> > men Føtex har det eksempelvis også.
> > MVH Rikke
> > >
> >
>
> Jamen så brug du bare spæk i din opskrift!
> Men lad venligst vær med at blande dig i min opskrift!
>
> Hilsen Mie
>
>
| |
Thomas (19-07-2002)
| Kommentar Fra : Thomas |
Dato : 19-07-02 20:41 |
|
"vagn torup" <vagntorup@get2net.dk> skrev i en meddelelse news:_pgY8.74$HU4.868@news.get2net.dk...
> Hej Mie
> Det var ikke et spørgsmål om at blande sig, men gøre opmærksom på den
> korrekte ingrediens. Det er altså ikke alle ingredienser i en ret, man bare
> kan skifte ud og så stadig kalde retten det samme.
> MVH Rikke
>
Fjols!
*PLONK*
| |
bantam (07-08-2002)
| Kommentar Fra : bantam |
Dato : 07-08-02 08:14 |
|
"Flemming" skrev d. 06-07-02 12:18 dette indlæg :
> hej Ng
> jeg vil i aften forsøge at kaste mig ud i nostalgiens verden og
forsøge at
> lave forlorenhare med vildtsovs til. Men hvordan er det nu man gør? Er
det
> en frikadellefars med rasp og svøbt i bacon og tilsættes ribsgeleen
først
> til sidst i sovsen?? håber på nogle gode råd
> Med venlig hilsen
> Gitte Jahns
Hej
her er et par muligheder, håber det kan
bruges. http://mp.sol.dk/madogvin/searchRecipes.cgi?words=forloren+hare
MVH
Henning
>
--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"
| |
|
|