|
| flot pensling Fra : Bettina Madsen |
Dato : 06-07-02 11:03 |
|
Er der nogen derved hvordan man får de
flotteste boller/brød.
Hvad skal man pensle med? Er der
noget der er bedre end sammenpisket æg?
Hvad gør bageren for eksempel?
mvh Bettina
| |
Henrik (06-07-2002)
| Kommentar Fra : Henrik |
Dato : 06-07-02 12:47 |
|
Pensling med æggehvide umiddelbart efter brødet er taget ud af ovnen.
H
"Bettina Madsen" <bettina@cyberdude.dk> wrote in message
news:3d26c068$0$16805$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Er der nogen derved hvordan man får de
> flotteste boller/brød.
> Hvad skal man pensle med? Er der
> noget der er bedre end sammenpisket æg?
> Hvad gør bageren for eksempel?
>
> mvh Bettina
>
>
| |
gelovina (06-07-2002)
| Kommentar Fra : gelovina |
Dato : 06-07-02 15:19 |
|
> Er der nogen derved hvordan man får de
> flotteste boller/brød.
> Hvad skal man pensle med?
> mvh Bettina
Hej Bettina,
Jeg ved ikke om det er det flotteste overhovedet, men pensler selv altid med
olie, og får nogle flotte lysebrune, blanke boller.
Mvh.
Rikke
| |
Jette H. Andersen (06-07-2002)
| Kommentar Fra : Jette H. Andersen |
Dato : 06-07-02 16:34 |
|
> Jeg ved ikke om det er det flotteste overhovedet, men pensler selv altid
med
> olie, og får nogle flotte lysebrune, blanke boller.
Jeg bruger altid (let)mælk. Giver også et fint resultat.
Venlig hilsen
Jette
| |
Ove Kristensen (06-07-2002)
| Kommentar Fra : Ove Kristensen |
Dato : 06-07-02 19:38 |
|
"Jette H. Andersen" <Jette.Andersen@btopenworld.com> skrev i en meddelelse
news:ag72kd$3pu$1@venus.btinternet.com...
>
> > Jeg ved ikke om det er det flotteste overhovedet, men pensler selv altid
> med
> > olie, og får nogle flotte lysebrune, blanke boller.
>
> Jeg bruger altid (let)mælk. Giver også et fint resultat.
Ja, og man kan også bruge kold kaffe.
Mvh
Ove.
| |
|
|