[rasmus carlsen | Thu, 4 Jul 2002 00:56:09 +0200]
>med frygt for at starte en hel ny sundhedstråd .... så kommer her bare lige
>et indkast!
Og... hér kommet et svar :)
>Hvis man er meget overvægtig er det vel nok en god i de at tabe sig ... men
>med mindre der er tale om DECIDEREDE sukkerfrie produkte (gogkendt for alt
>mulig og kan kun købes i helt særlige helsebutikker) er stort set alt hvad
>der hedder loght, lowfat, diæt osv. noget af det mest giftige at putte i
>kroppen.
Det er i teorien korrekt; jeg anbefaler selv at folk holder sig langt
væk fra både sukkerfi- og diverse light produkter, da det nettop er både
et misvisende og smågiftigt marked.
>Så er du på diæt men vil alligevel gerne have noget sødt ... tjaae ... Køb
>noget godt schweitzisk schokolade ... og spis lidt mindre af det!
Normalt råder jeg folk til det samme... Altså borset fra at jeg til
enhver tid vil anbefale fransk (Valrhona) og belgisk (Callebaut)
chokolade fremfor schweitisk :)
Nu ved jeg jo ikke om Hans' formål er sukkersyge, specialdiet eller en
generel slankekur, men MIN årsag er at jeg ganske simpelt ikke må få det
"kulhydratchock" som selv lidt god chokolade (lys) kan give dig.
Så, der ER altså situationer hvor lidt god mørk chokolade ikke kan
erstatte den sukkerfri; hvis man ikke har noget imod kunstige
sødemidler.
Desuden står det jo fri for enhver at sætte sig ind i hvilke kunstige
sødemidler der er decideret usunde og hvilke der er knap så skadelige -
bemærk også i den forbindelse hvor "meget" sukker har på samvittigheden!
René
www.rene.hjorth.com