Kate Bille wrote:
> Jeg er stødt på ingrediensen : HOISIN i en engelsk opskrift.
> Er der nogen der ved hvad det er ?
Det er en relativt tyk og lidt sød soyabaseret sauce. Det er den, som
man blandt andet smører i pandekagerne, når man får sprødstegt and i en
Pekingand-menu.
Det kan købes færdigt i de fleste asiatiske forretninger.
> P.s. Hvor meget er forøvrigt 1 cup ?. Jeg har en gang hørt det, men glemt
> det igen.
En cup (som i øvrigt er et amerikansk mål) er lidt under 2½ deciliter.
En rigtig god hjælp, når man arbejder med udenlandske opskrifter, er
dette site:
http://www.onlineconversion.com/cooking.htm - og hvis du
udelader det sidste cooking.htm, kan den endda også konvertere alt mulig
andet.
--
Jens Fallesen <jens@fallesen.dk> O-
Hedegaardsvej 41 st th, 2300 Copenhagen S, Denmark
Phone: (+45) 32 86 18 99 * Fax: (+45) 32 86 17 99
CCIE #5470