Aggemam!
vh/Torben
"Peter W. Bosse" <peterw.bosse@worldonline.dk> skrev i en meddelelse
news:tjvS8.10352$va.973584@news000.worldonline.dk...
> "zcully" <zcully@hotmail.com> skrev blot...
>
> > Nogle gode forslag til noget nemt, godt, billigt og spændende med
> > spidskål??
>
> Her er et herligt forslag..
>
> Spidskål i flødesauce:
> 4-6 pers.
>
> 1 spidkål (ca. 750 g)
> 75 g stribet flæsk
> 2 løg
> 25 g smør/margarine
> salt, peber
> st. kommen
> 1¼ dl hvidvin
>
> Sauce:
> 2½ dl fløde
> 1 spsk mel
>
> Rens kålen og del den i kvarte. Skær den tykke stok væk og snit kålen i
> 1 cm brede strimler.
> Skær flæsket i terninger.
> Pil og hak løgene.
> Svits flæsket i en gryde ca. 3 minutter. Kom smørret i og svits løgene
> heri ca. 3 minutter.
> Tilsæt kål, krydderier og hvidvin. Læg låg på gryden og damp kålen ca.
> 8-10 minutter.
> Rør fløden sammen med melet.
> Hæld det i kålen. Lad den koge igennem ca. 5 minutter.
> Smag kålen til og anret den i en skål.
> Spidskål i flødesauce passer til frikadeller, pølser eller medisterpølse
> og meget mere..
>
> Velbekommen!
>
> --
> Mvh.
> Peter W. Bosse
>
> Beauvais 'Gourmet Bearnaise Sauce'.. mest vand og margarine..
> I dette såkaldte 'gourmet' produkt er hovedingrediensen vand, dernæst 22
> pct. margarine. Mens produktet ikke har set skyggen af en æggeblomme.
> Ifølge EU's regler er det lovligt at kalde en bearnaise sauce for
> bearnaise sauce, også selvom den ikke indeholder hverken smør eller æg.
>
www.fi.dk/presse/pressenskriver/20020625/1693036/
>
>