[Thïngmand | Thu, 27 Jun 2002 10:00:00 +0200]
>Jeg købte sådan en fætter i Magasin til 500 kr. - den var bestemt ikke noget
>at råbe hurra for og den er nu blevet skiftet ud med Sanat Marias engangs
>kværne der er på glasene med perberkorn...
Dem kender jeg godt, har selv et par stykker; hvis man gerne vil have
meget groftkornet peber (et peberkorn deles i 4 dele), er det et OK
alternativ
>Efter et stykke tid, kommer der simpelthen ikke noget peber ud, lige meget
>hvor meget du drejer - banker man den hårdt ned i bordet, kører den fint et
>par omgange, men så er den gal igen. Jeg har haft det hele ude og renset det
>uden det blev bedre.
Undskyld, men kunne det være dig der bruger den forkert? En typisk fejl
er at peberkværnen står et sted hvor det peber der ligger omkring
maskinen bliver vård - en endnu mere typisk fejl er at kværne peberet
direkte ned i den dampende mad, så der kommer massere af damp i kværnen?
Til madlavnen bruger jeg en "åben" kværn, af samme indmad som Raadvad,
men til servering og til at stille på bordet, har min Peugot været meget
værdifuld siden jeg købte den den for ca. 8 år siden.
René
www.rene.hjorth.com