oki takker
Det er nu heller ikke fordi vi regner med at leve af frikadeller
Det
skal kun være til den ene dag..
Tak for forklaringen.. altid bedre end bare ja/nej
Mvh Dennis
"Peter Weis" <p.weis@email.dk> wrote in message
news:af7n0o$7sd$1@sunsite.dk...
>
> "DeBoss" <Dennis@BitNisse.dk> wrote in message
> news:3d17580d$0$710$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> > Hejsa..
> > ja nu er jeg jo nok ikke verdens største gourmet men da vi er en
> lille flok
> > der skal til Norge en uges tid, og vi er bekendt med deres uhyrlige
> priser
> > på alt der ligner kød, vil vi jo selv medbringe det vi kan..
> > Derfor vil jeg lige høre om der skulle være noget galt med at lave
> en færdig
> > frikadelle-fars og fryse den ned..
> > jeg vil ikke mene at det burde betyde en dyt, da det jo nærmest er
> det samme
> > som medister.. Men lige for at være sikker !
>
> Det skal fryses ned så hurtigt som muligt efter at kødet er hakket og
> farsen rørt sammen.
> Bakterier sidder primært på kødets overflade, og da hakket kød har en
> meget større overflade end hele kødstykker bliver bakterievæksten
> kraftigere.
> Man behøver ikke være hysterisk, med mindre man da har en sart mave.
> Men brug helst helt friskhakket kød, rør farsen med det samme og frys
> den ned i flere småportioner så I ikke behøver at tø hele portionen op
> den første dag.
>
> I kan også overveje at medbringe en hamburgerryg eller en
> bayonneskinke. De holder sig lidt bedre end fersk kød på grund af
> saltningen/røgningen.
>
> mvh
> Peter
>
>