Trine Kornum Christiansen <news@trinekc.dk> wrote in
news:u660a1fmh.fsf@trinekc.dk :
> Annika P <newsgroup@annika.dk> writes:
>
>> Er det muligt at lave pandekager uden æg??
>> Hvad gør æggene egentlig i dem?? En type "lim"??
>
> Når man får rigtige crepes (det hedde pandekage på fransk) så
> består de kun af vand og boghvedemel. Andet ved jeg ikke, men
> prøv at søg på google, det plajer at virke.
Synes nu ikke google hjalp ret meget denne gang - selvom jeg er
storbruger af den.
Nå, men fil da lavet nogle "alm" pandekager med hhv.
Almindelige (Karolines med vanille og ingen citron)
*Kokos <- Smagte godt ifølge den anden part i hjemmet
*Kakao <- Smagte fint nok, men går lettere istykker, og er svære at
se når de har fået "nok"
*Kanel <- Det var noget for mig :)
*Chili <- Et "tosset forsøg" eftersom dejen var med sukker og vanille
inden ideen kom - havde der været mere salt og evt. peber i tror jeg
de havde været gode
Majsmel <- Er det bare mig, eller bliver de mere "mættende" og
"tunge" i det??
Så det er nok ikke sidste gang jeg finder på tossestreger i
pandekagerne.
--
AnnikaP & Chili
http://annika.dk
http://minihunden.dk