"rasmus carlsen" skrev d. 21-06-02 17:23 dette indlæg :
> jeg har skaffet mig fire store hajbøffer ... men hvad hulen gør jeg
ved dem?
> Er der nogen der har erfaringer med god marinade, stegetid på pande
eller i
> ovn ... og hvad dur absolut ikke sammen med hajbøffer ... som vist nok
er
> Sildehajbøffer.
>
> De ser i øvrigt lækre og lyserøde ud!
>
> ras
Uhmmmmmmmm, ras
bare det var mig. du kan for eksempel lave dem med bløde løg, kartofler
og brun sovs.
de skal bare steges et par minutter på hver side for at blive møre.
kødet smager som godt oksekød og er meget mørt. - har også konsistens
som en vellykket blanding
af fisk og oksekød.
du behøver selvfølgelig ikke at lave "gammeldags bøf", men nu har du en
fornemmelse af hvad der
kan blive ud af hejbøfferne
venlig hilsen
dorthe
>
>
--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"