"ronny" <m11000@hotmail.com> writes:
> Stadig på kulinarisk udforskning i "alt godt fra havets verden". Siden alle
> spiser det, er det vel bare et spørgsmål om at starte fra den ene ende og se
> hvad der er lækkert. I aften fik jeg så fat i nogle jomfruhummere, og de
> smagte da også mums. Men efter at have pillet dem ud af halerne kom jeg ved
> et "uheld" til at flække dem på langs. Øhh det kunne være at jeg fortsat
> ville have nydt dem, hvis ikke jeg så noget "mørkt" der ca. gik fra hvor
> halen var knækket af og ned til spidsen. Nu kommer så spørgsmålet som jeg
> egentlig ikke håber at få svar på men.......var det hvad jeg tror det var??
> Og skal jeg begynde at panikke? :) OG VIGTIGST AF ALT....mangler jeg et tip
> til at rengøre jomfruhummere?
Det er ganske rigtigt hvad du tror det er. Men det er ligemeget. Selv
bryder jeg mig ikke om skaldyr, men de fleste jeg kender spiser både
rejer og jomfruhummerhaler lige fra skallen uden at fjerne noget som
helst.
Mvh Trine
--
Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!
http://usenet.dk