/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Frysning af pasteuriserede æg??
Fra : Heidi C. Tholstrup


Dato : 11-02-01 10:06

Kan man fryse de pasteuriserede æg man køber i "flasker"? Jeg har
kigget på dem man køber i små bægre, både hvider, blommer og
hele æg, og de må tilsyneladende ikke fryses. Men der står ikke
noget på flasken med hele æg (½ liter) - da jeg sjældent bruger æg
undtagen til bagning, ville jeg gerne vide om er jeg nød til at bruge
dem nu, eller om de evt. kan fryses, rørt med sukker eller salt, som
jeg mener man kan gøre med friske æg.

--
Med venlig hilsen/kind regards Heidi
"Time is fun when you're having flies" - Kermit
Remove SPAM in emails
http://www.hct.hjem.wanadoo.dk


 
 
Gerner Mo (11-02-2001)
Kommentar
Fra : Gerner Mo


Dato : 11-02-01 13:56

On Sun, 11 Feb 2001 09:06:27 GMT, "Heidi C. Tholstrup" <hct@SPAMwanadoo.dk>
wrote:

>Kan man fryse de pasteuriserede æg man køber i "flasker"? Jeg har
>kigget på dem man køber i små bægre, både hvider, blommer og
>hele æg, og de må tilsyneladende ikke fryses. Men der står ikke
>noget på flasken med hele æg (½ liter) - da jeg sjældent bruger æg
>undtagen til bagning, ville jeg gerne vide om er jeg nød til at bruge
>dem nu, eller om de evt. kan fryses, rørt med sukker eller salt, som
>jeg mener man kan gøre med friske æg.

De ting du nævner kan også fås til frysning.
Forskellen er nemlig salt i varen.

--
30392174@pager.icq.com

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177511
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408596
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste