"PiaR" skrev d. 14-06-02 19:30 dette indlæg :
> Hej Gruppe
>
> Har vi en slagter tilstede?
>
> Jeg er nemlig havnet i en diskussion om hvorvidt kød fra
skimlede/hvide
> heste smager dårligt i forhold til kød fra farvede heste.
> Det nægter jeg at tro at det gør.
>
> Jeg kan ikke med min vildeste fantasi tro på at farven på
skindet/hårene kan
> have indflydelse på det.
> For hvad så med kødet fra hvide køer?
>
> Jeg ved at mange skimler bliver kasseret som menneskeføde pga de tit
lider
> af "skimmelkræft"
>
> Kan et klogt hoved komme med lidt argumenter jeg kan bruge?
>
> mvh Pia
>
>
Hej pia
Nu er heste jo ikke det eneste dyr der har flere farver, der er jo
sortbrogede, rødbrogede, gule sorte røde og en masse andre farver på
køer og oksekød smager jo ikke forskeligt af den grund så jeg vil give
dig ret i at der ikke er nogen forskel på smagen
Mvh per
--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"