"Rene' Hjorth" <rhjorth@spamcop.net> skrev i en meddelelse
news:fp4kgusa20kb7ra8akiu8muhfkp4mcdnjh@4ax.com...
> [Jens | Fri, 14 Jun 2002 06:36:33 GMT]
>
> >Jeg kender INGEN som kan lave f.eks. en kartoffelsalat uden at den
> >smager af INGENTING efter kartoflerne har ligget lidt i dressingen.
>
> Mig! :)
>
> Seriøst, så har du jo næsten ret...
>
> Én af hemmelighederne ved en god kartoffelsalat (altså udover at bruge
> kartofler der rent faktisk SMAGER af noget) er at vide nettop hvor meget
> selve dressingen skal "overkrydres" for at det kommer til at passe når
> kartoflerne komme i.
>
>
> René
>
www.rene.hjorth.com
Også enig.
Lav dressingen til kartoffelsalaten så den smager godt, og fortsæt herefter
med forsigtigt at salte dressingen til et punkt, hvor det lige netop bliver
for meget. Bland kartoflerne i og efter ½ time skulle smagen være iorden
igen.
Normalt bruger man kogte, pillede kartofler til kartoffelsalat; men netop
kartofler kogt med skræl tager næsten ikke salt til sig under kogningen. Så
det er faktisk en usaltet kartoffel der bruges til kartoffelsalaten.
mvh
Jørgen