|
| pesto Fra : kim rasmussen |
Dato : 12-06-02 07:47 |
|
hej Liselotte
pesto er utroligt lækkert til mange ting ,her er hvordan jeg laver det i 2
varianter.
1 stort bdt.basilikum , ca 100 pinjekerner
olivenolie til man syntes er ok eller ca 2-3dl, ca 100-125 gr frisk revet
parmasan ost. smid det hele i en foodprocessor og hak det til passende
konsistens , smag til med peber ,pas på med salt
varianten er at bruge storbladet persille istedet for basilikum.
prøv feks lige som at blende Basilikumblade olivenolie sammen og brug det
til dyppelse istedet for dip.
mvh mcloud
| |
Karsten Hammer Hanse~ (12-06-2002)
| Kommentar Fra : Karsten Hammer Hanse~ |
Dato : 12-06-02 15:16 |
|
ingen hvidløg???
K.
kim rasmussen <raski@dbmail.dk> wrote in message
news:v7CN8.4987$nE5.1199@news1.bredband.com...
> hej Liselotte
> pesto er utroligt lækkert til mange ting ,her er hvordan jeg laver det i 2
> varianter.
> 1 stort bdt.basilikum , ca 100 pinjekerner
> olivenolie til man syntes er ok eller ca 2-3dl, ca 100-125 gr frisk revet
> parmasan ost. smid det hele i en foodprocessor og hak det til passende
> konsistens , smag til med peber ,pas på med salt
> varianten er at bruge storbladet persille istedet for basilikum.
> prøv feks lige som at blende Basilikumblade olivenolie sammen og brug det
> til dyppelse istedet for dip.
> mvh mcloud
>
>
| |
|
|