> Er der nogen der ligger inde med en opskrift på let og luftig
> en grunddej til fx. pølsehorn?
> Jeg synes nemlig tit at dejen bliver for tung og tør!
>
100g margarine
3 dl mælk (alternativt vand)
1 tsk salt
1 tsk sukker
25g gær
4-500g mel
-----------------------------
smelt margarinen (Evt i micro), hæld mælken i og lun op igen (ikke
kogende men lillefingerlun så den ikke er klumpet..
Bland derefter mel, salt, sukker og gær i..
Rør godt rundt.
del dejen og lav boller og/eller svøb om pølser.
lad den hæve, og derefter bage ved 180 grader til de er færdige..
Bliver de hårde i bunden, så sørg for at der er 2 plader under
hinanden når de bages.
Sødmælk gør at de ikke bliver tørre så hurtigt!!
--
AnnikaP & Chili
http://annika.dk
http://annika.dk/chili/chili004.jpg