"Flemming" <fl.jahns@get2net.dk> skrev i en meddelelse ...
> Jeg har lige haft besøg af min gamle onkel, som der så gerne ville
> prøve at lave ribsvin selv, men som havde mistet sin forlængst afdøde
> mors opskrift. Jeg lovede at ville spørge herinde om nogen skulle
> ligge inde med en sådan.
Hurtig og nem Gammel opskrift fundet på google..
Ribsvin:
5 kg ribs
3 1/2 kg sukker
4 liter vand
Tilberedning og servering:
Saften vrides af ribsene, og vandet kommes deri.
Det henstår til gæring til næste dag.
Det kommes på et anker, en håndfuld hele ribs med stilke kommes deri
for gæringens skyld.
Det står i 3 uger og spunses.
Tappes på flasker i marts måned.
--
Evt.. her et godt link til den generelle fremgangsmåde for fremstilling
af vin.. samt flere udmærkede opskrifter på frugtvine. (bl.a. på ribs)
http://biology.aau.dk/~rasmuson/vin/opskrift/hp/r.html
--
Mvh.
Peter W. Bosse
Livstegn fra Kok og forfatter Madam Kirsten Hyttemeier..
FORBANDEDE FODBOLD!
»Jeg hader fodbold.
Jeg tør næsten ikke sige det højt, men jeg håber faktisk, at vi taber
næste gang, så hysteriet kan lægge sig. Det fylder alle TV-programmer,
og der er absolut intet for os andre at se på.
Fatter ikke hvad mænd ser i det.
FATTER DET IKKE«.