Hej Claus - håber, at din middag gik godt.
Her er et tip til en anden gang:
Hvis du kan lide kolde saucer, så prøv at købe Fromage frais, Total 0%
(græsk yoghurt - fås i NETTO) eller Cheasy fraiche - de er alle ret magre.
Til rødt kød smager der godt, at røre det op med salt og friskrevet
peberrod - eller endnu bedre en lille klat wasabi-pasta (japansk grøn
peberrod, der især bruges til sushi - fås på tube i fx ISO - der er utrolig
meget smag i, så pas på
.
Finthakket frisk basilikum i store mængder og salt og peber er også godt.
Til fisk river jeg tit et halvt råt løg ned i "creme fraichen" - sammen med
evt. friskhaffet dild - plus salt og peber.
Og salt, peber og friskpresset hvidløg og evt. en smule revet alm. løg er
herligt til fx rejer, krebs og artiskokker.
Men prøv dig frem med diverse krydderier og urter - det er supernemt, når
man ikke skal stå og og røre i gryder.
kh
Eva
"Claus Jensen" <gentle_eyes@vip.cybercity.dk> skrev i en meddelelse
news:95v092$1udr$1@news.cybercity.dk...
> hej
>
> vi skal have gæster til rødt kød i morgen , konen og gæsterne skal have
> hjemmelavet bearnaise sauce , men da jeg er på kur ( har tabt 6,5 kg siden
1
> januar) kunne jeg godt tænke mig at der var en god fedt fattig dressing
> eller sauce til ,så hvis der er nogle der har en god opskrift ,så svar
> endelig
>
> mvh claus
>
>