"Svend Andersen" skrev d. 29-05-02 07:43 dette indlæg :
> netper.news@kandu.dk writes:
> >Kan du fortælle lidt mere om opskriften, feks hvad rettype det er,
evt
> >nogle af ingredienserne.
>
> Hej Per
> det var en gryderet lavet på gris,
> og i sovsen ( måske tomat) var der ost og rødvin, chilli,og løg ...
>
> Serveret på en rest. på Kreta.
>
> hilsen Svend A
>
Men jeg har en opskrift her hvor de fleste ting indgår, jeg tror bare
ikke selv på at det er den
Penne sulla pecora
Ingridienser: 400-500 g. pennepasta
250 g. fåre- eller lammekød
1 stilk bladselleri
1 gulerod
1 løg
4 flåede tomater
2 fed hvidløg
4 dl. rødvin
1 dl. olivenolie
6-8 salvieblade eller 1 tsk. Tørret salvie
1 tsk. Rosmarin
skallen af ½ citron
salt
peber
evt. 1 dl revet parmesanost
Fåre- eller lammekødet udskæres eller hakkes og marineres i rødvin
tilsat salt og peber i 24 timer i køleskabet. Hak eller bland
grøntsagerne og krydderurterne. Tilsæt olie og svits det hele i ca. 15.
minutter. Tilsæt det hakkede kød og de flåede tomater og lad det
småsimre ca. 2 timer. Kog pastaen næsten al dente og bland det med
saucen og lad de småsimre i yderligere 2 minutter. Serveres straks evt.
med revet parmesanost.
Kødet kan nemt skiftes ud med svinekød
Per
--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"