"netper" <netper.news@kandu.dk> writes:
> Nu nærmer sommeren sig hastigt og så tænkte jeg om der ikke var nogen
> der havde nogle gode råd angående grillning.
>
> Her tænker jeg på både selve det at tænde grillen op, rengøringen
> bagefter og også hvad der skal/kan tilberedes på grillen
Vi bor på 2. sal og har ikke mulighed for at grille (snøft). Men mine
forældre griller det meste af sommerhalvåret.
De har en speciellavet gril, sopm består af en bakke og et stativ med
rundjern henover. Den er lavet, så der kan ligge en hel laks på
den. Den bliver tændt op og gjort ren med en gasbrænder, som dem man
bruger i haven. Når den er blevet kold tager hunden sig af den grove
rengøring, og når den skal tændes igen, ligges kullene i bakken, og
tændes med gasbrænderen. Den varmepåvirkning er nok til at brænde det
sidste på grillen og dræbe bakterier.
I starten syntes jeg at det var utrolig ulækkert, men nu efter 4 år på
den måde er der stadigvæk ingen af os der er blevet syge, så det er
nok godt nok.
Ellers plejer vi at lave praktisk talt alt på grillen eller på bålet
ved siden af. Bålet er alletiders til kogte ting og grillen er god at
stege på.
Jeg håber I får en god sommer med masser af lækkert grillmad.
Mvh Trine
--
Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!
http://usenet.dk