|
| hjemmelavet sirup Fra : Christina Geisler |
Dato : 27-05-02 19:26 |
|
Min kæreste har eksperimenteret med at lave en citron-chili sirup.
Sirupen er lækker, men meget stiv. Er der nogen, som har en
god ide, hvordan den kan blive lidt mere flydende uden at vi altid skal ud i
et vandbad?
Hvordan kan det egentlig være, at den er så stiv? Vi har kun brugt sukker,
citronsaft,
lidt chilipulver og lidt vanilje (en opskrift som var postet her i gruppen).
Det hele fik så lov til at koge ind til 1/2 mængde.
Gode ideer til brug af sirup modtages også gerne,
mvh, Christina
| |
Klaus Alexander Seis~ (27-05-2002)
| Kommentar Fra : Klaus Alexander Seis~ |
Dato : 27-05-02 20:12 |
|
Christina Geisler skrev:
> Er der nogen, som har en god ide, hvordan den kan blive lidt
> mere flydende uden at vi altid skal ud i et vandbad? [···]
> Det hele fik så lov til at koge ind til 1/2 mængde.
Mon ikke den vil blive mere flydende hvis den tages af blusset
en anelse før?
// Klaus
--
><> vandag, môre, altyd saam
| |
Christina Geisler (27-05-2002)
| Kommentar Fra : Christina Geisler |
Dato : 27-05-02 20:57 |
|
>
> > Er der nogen, som har en god ide, hvordan den kan blive lidt
> > mere flydende uden at vi altid skal ud i et vandbad? [···]
> > Det hele fik så lov til at koge ind til 1/2 mængde.
>
> Mon ikke den vil blive mere flydende hvis den tages af blusset
> en anelse før?
Det må vi prøve næste gang.
Christina
| |
Henrik (28-05-2002)
| Kommentar Fra : Henrik |
Dato : 28-05-02 17:30 |
|
Den bliver jo tykkere jo mere tørstof den indeholder, så hvis den spædes med
vand bliver den tyndere.
Da sukkerindholdet fortsat er højt, skulle der ikke være
konserveringsproblemer.
Mvh H.
"Christina Geisler" <Christina-g@nospam.dk> wrote in message
news:acttlt$2ap$1@egon.worldonline.dk...
> Min kæreste har eksperimenteret med at lave en citron-chili sirup.
> Sirupen er lækker, men meget stiv. Er der nogen, som har en
> god ide, hvordan den kan blive lidt mere flydende uden at vi altid skal ud
i
> et vandbad?
> Hvordan kan det egentlig være, at den er så stiv? Vi har kun brugt sukker,
> citronsaft,
> lidt chilipulver og lidt vanilje (en opskrift som var postet her i
gruppen).
> Det hele fik så lov til at koge ind til 1/2 mængde.
> Gode ideer til brug af sirup modtages også gerne,
>
> mvh, Christina
>
>
| |
|
|