Hej Ole
Der er jeg ikke enig med dig. Det er rigtigt at svinekød bliver hårdt og
kedeligt hvis det bliver kogt ved for højt blus eller uden låg. Det kommer
selvfølgelig også an på hvilket stykke kød fra grisen det er. Jeg
foretrækker selv at lave det af nakkkekam og skærer så de værste
fedtkoncentrationer væk. 1 time er perfekt til den slags kød og bliver endnu
bedre hvis man lader det stå og så varme det op senere
Mvh
Karsten
"ole larsen" <oleNOSPAMtan@nospam.dk> skrev i en meddelelse
news:dxNH8.26140$4f4.832751@news000.worldonline.dk...
>
> "Trine Kornum Christiansen" <news@trinekc.dk> wrote in message
> news:uk7psd4h7.fsf@trinekc.dk...
> > "ole larsen" <oleNOSPAMtan@nospam.dk> writes:
> >
> > > Svinekød - i modsætning til oksekød - bliver hårdt, kedeligt ved
> > > langtids.............
> > > 15 min. er fint til småkød, men ikke mere.
> >
> > Så må Brugsen have mæsket deres kød forkert, for der stod skinketern
> > på pakken. De fik en god time og var dejlig møre. Det er nu det jeg
> > plejer at gøre, og jeg har ikke haft uheldige oplevelser med det.
> >
> > Mvh Trine
> >
> > --
> > Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!
> >
http://usenet.dk
>
> Hvad Brugsen gør kan jeg af gode grunde ikke blande mig i.
> Og hvad du oplever heller ikke.
> Men
> Oksekødstern: lang tid
> Svinekødstern: ikke lang tid
> Kyndig kommentar velkommen
> Ole
>
>