/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
rabarbergrød
Fra : Mirian


Dato : 20-05-02 21:57

Hej

Jeg har været i min mors have og plukke rabarber, for jeg vil så gerne have
noget rabarbergrød!
Er der nogle der kan fortælle mig hvordan jeg laver rabarbergrød og fortælle
om det er fryseegnet når det er lavet!

På forhånd tak
Mirian



 
 
Trine Kornum Christi~ (21-05-2002)
Kommentar
Fra : Trine Kornum Christi~


Dato : 21-05-02 08:11

"Mirian" <Mirian@post.cybercity.dk> writes:

> Jeg har været i min mors have og plukke rabarber, for jeg vil så gerne have
> noget rabarbergrød!

Det var jeg også for et par dage siden.

> Er der nogle der kan fortælle mig hvordan jeg laver rabarbergrød og fortælle
> om det er fryseegnet når det er lavet!

Jeg ved ikke om grød er, men kompot kan fryses, så mon ikke.

Jeg ville komme lidt jordbær ved, men ellers så er det vel bare sukker
og vand til det ser rigtigt ud og smager godt. Husk nonoxalsyre.

Jeg prøvede at komme en sjat hvidvin i min sidste kompot, det smagte
rigtig godt.

Mvh Trine

--
Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!
http://usenet.dk

Mirian (21-05-2002)
Kommentar
Fra : Mirian


Dato : 21-05-02 17:01


"Trine Kornum Christiansen" <news@trinekc.dk> skrev i en meddelelse
news:un0uuc6w0.fsf@trinekc.dk...

> Jeg ville komme lidt jordbær ved, men ellers så er det vel bare sukker
> og vand til det ser rigtigt ud og smager godt. Husk nonoxalsyre.


Kan jeg ikke få nogle præcise mål jeg kan gå efter og hvad er nonoxalsyre og
hvorfor skal det i og hvor køber jeg det henne?

MVH Mirian

> Mvh Trine
>
> --
> Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!
> http://usenet.dk



Trine Kornum Christi~ (21-05-2002)
Kommentar
Fra : Trine Kornum Christi~


Dato : 21-05-02 19:39

"Mirian" <Mirian@post.cybercity.dk> writes:

> "Trine Kornum Christiansen" <news@trinekc.dk> skrev i en meddelelse
> news:un0uuc6w0.fsf@trinekc.dk...
>
> > Jeg ville komme lidt jordbær ved, men ellers så er det vel bare sukker
> > og vand til det ser rigtigt ud og smager godt. Husk nonoxalsyre.
>
> Kan jeg ikke få nogle præcise mål jeg kan gå efter og hvad er nonoxalsyre og
> hvorfor skal det i og hvor køber jeg det henne?

Lad mig starte med det jeg har forstand på. Nonoxalsyre en en syre der
opløser/neutraliserer den oxalsyre der er i rabarber. Der en syre som
kan lægge sig på ens tænder og som giver en underlig følelse i
munden. Den gør også noget med at kalk ikke så let bliver optaget i
kroppen. Det kan sikkert købes i dagligvarerforretninger. Min er
ca. 20 år gammel, for det er ikke noget der bliver for gammelt og der
skal ikke bruges ret meget.

Målene er straks værre, jeg bruger ikke så meget mål og jeg har aldrig
lavet rabarbergrød, men Frøken Jensen, som er en meget klog kone,
siger:

750 gram rabarber i stykker af ca. 1 cm
1/2 l vand
2 dl sukker
vanille
ca. 3 spsk kartoffelmel
Oxalsyre i den mængde der står på flasken
Koges til rabarberene er møre

Men kendskab til Frk. Jensen ville jeg nøjes med 1 dl sukker og så
smage det til.

God fornøjelse med det

Hilsen Trine

--
Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!
http://usenet.dk

Gitte Sørensen (21-05-2002)
Kommentar
Fra : Gitte Sørensen


Dato : 21-05-02 19:04

21 May 2002 09:11:27 +0200, skrev Trine Kornum Christiansen
<news@trinekc.dk> :

>Jeg ville komme lidt jordbær ved, men ellers så er det vel bare sukker
>og vand til det ser rigtigt ud og smager godt.

Og en flækket vanillestang, der får lov at koge lidt med, smager også
godt i rabarbergrød !!

--
Gitte Sørensen

HomeParty forhandling af kosmetik & undertøj
http://www.gittes.dk - http://www.kosmetik-tak.dk

Karen (21-05-2002)
Kommentar
Fra : Karen


Dato : 21-05-02 08:17

On Mon, 20 May 2002 22:57:21 +0200, "Mirian"
<Mirian@post.cybercity.dk> wrote:

>Hej
>
>Jeg har været i min mors have og plukke rabarber, for jeg vil så gerne have
>noget rabarbergrød!
>Er der nogle der kan fortælle mig hvordan jeg laver rabarbergrød og fortælle
>om det er fryseegnet når det er lavet!

Hejsa,
'Jeg ved ikke om selve grøden er fryseegnet, men jeg plejer at snitte
rabarberne i små stykker og så fryse dem i poser. Så tager jeg bare en
pose op når lysten melder sig, og så er grøden hurtigt lavet!

--
Karen
http://www.altforsejt.dk

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177557
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408868
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste