Meyer skriver konsekvent i opskrifterne på den dyre CD (ellers god, men
sådan stavefejl bør straffes!) "grana pardone" - og ikke Grana Padano. Det
er ikke noget han siger vde en fejl i video, da der er video på nogle
opskrifter, men nej, "sort på hvid". Diskutabel også hans sammensætning, men
som sagt, der er nogle gode ting, især i det "franske hjørne".
Den er nu nogle år gammel og "outdated", der var en god liste over
øko-producenter.
Jeg så nogle gyselige Parmigiano-kloner på køledisken med meget eksotiske,
pseudoitalienske navne, men "made in Holland" - i bedste fald. Orrore!
Der er en tredje efterligning af Parmigiano, og det er Sbrinz, fra
Sydschweitz. Jeg husker den i kriseperioden i '70 da Parmigiano havde
huyrlige priser... er nu igen i glemmebogen.
Her de officielle steder:
http://www.granapadano.it/
http://www.parmigiano-reggiano.it/
Sandra