/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Frysning af rabarber
Fra :
PiaR
Dato :
13-05-02 07:26
Vi har en masse dejlige rabarbere som vi spiser med stor fornøjelse som
kompot, grød mm.
Men da vi har mange flere end vi kan nå at spise, kunne jeg godt tænke mig
at gemme dem til vinter, så mit spørgsmål går på om de kan fryses rå eller
om de skal koges først?
mvh Pia
Bess (
13-05-2002
)
Kommentar
Fra :
Bess
Dato :
13-05-02 07:33
"PiaR" <pia@@@robdrup.dk> wrote in message
news:3cdf5c2a$0$78761$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Vi har en masse dejlige rabarbere som vi spiser med stor fornøjelse som
> kompot, grød mm.
>
> Men da vi har mange flere end vi kan nå at spise, kunne jeg godt tænke mig
> at gemme dem til vinter, så mit spørgsmål går på om de kan fryses rå eller
> om de skal koges først?
>
> mvh Pia
Hej Pia
Jeg har altid renset mine rababer, skåret dem i stykker og derefter frosset
dem ned. Det er ikke nødvendigt at koge el. lign. først.
mvh
Bess
Anne-Christine Chris~ (
13-05-2002
)
Kommentar
Fra :
Anne-Christine Chris~
Dato :
13-05-02 09:59
Sådan gør jeg også og det virker fortrindeligt - det var dejligt her i
marts, da foråret så småt begyndte og jeg lige kunne snuppe en pose i
fryseren, så syntes sommeren knapt så langt væk!
Stinne
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177557
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408868
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.