/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Frysning af rabarber
Fra : PiaR


Dato : 13-05-02 07:26

Vi har en masse dejlige rabarbere som vi spiser med stor fornøjelse som
kompot, grød mm.

Men da vi har mange flere end vi kan nå at spise, kunne jeg godt tænke mig
at gemme dem til vinter, så mit spørgsmål går på om de kan fryses rå eller
om de skal koges først?

mvh Pia




 
 
Bess (13-05-2002)
Kommentar
Fra : Bess


Dato : 13-05-02 07:33

"PiaR" <pia@@@robdrup.dk> wrote in message
news:3cdf5c2a$0$78761$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Vi har en masse dejlige rabarbere som vi spiser med stor fornøjelse som
> kompot, grød mm.
>
> Men da vi har mange flere end vi kan nå at spise, kunne jeg godt tænke mig
> at gemme dem til vinter, så mit spørgsmål går på om de kan fryses rå eller
> om de skal koges først?
>
> mvh Pia

Hej Pia

Jeg har altid renset mine rababer, skåret dem i stykker og derefter frosset
dem ned. Det er ikke nødvendigt at koge el. lign. først.

mvh
Bess



Anne-Christine Chris~ (13-05-2002)
Kommentar
Fra : Anne-Christine Chris~


Dato : 13-05-02 09:59

Sådan gør jeg også og det virker fortrindeligt - det var dejligt her i
marts, da foråret så småt begyndte og jeg lige kunne snuppe en pose i
fryseren, så syntes sommeren knapt så langt væk!

Stinne



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177508
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408575
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste