"Mirian" <Mirian@post.cybercity.dk> skrev följande i meddelandet...
> Jeg er nemlig ikke så vild med oksekød skal det siges.
>
> > "Svend Andersen" <svend@enterpol.dk> skrev i meddelandet...
> > > Du afleverer den bare til mig, så får du en leverpostej i stedet
> > > for.
>
> "Lars Bachmann" <a-l@mail1.stofanet.dk> skrev i en meddelelse...
> > Jeg vil godt give 2 leverpostejer....
Jeg vil godt give 3 pakker Stryhns Luxus leverpostejer + 1 pose
Pinocchio-kugler... men så skal du også være hurtig!
> og evt fortælle hvad brasiere betyder?
> MVH Mirian
Braisere - er en tilberedningsmåde, der består i at dampstege kød, fisk
eller grøntsager med suppe eller sauce og under låg.
--
Mvh.
Peter W. Bosse
Det er farligt at leve
Lever du af fedtegrever, havrefras og knækbrød, er det
meget kort du lever, du er næsten død.
Så, da tiden nu er inde og du endnu holder stand, bør
du prøve på at finde den perfekte bedemand.
Og når klokkerne så ringer for dit liv, der var dit, kan du
atter, dog med vinger, spise løs af 'pommesfrit'.
-F. Johansson