|
| Glemt kødsauce Fra : Heidi |
Dato : 02-05-02 06:41 |
|
Ups - havde en skål pastakødsauce til optøning på køkkenbordet i
går siden middag, men den blev ikke spist og jeg glemte at komme
den i køleskabet. Jeg kom først i tanke om det her til morgen ved
7-tiden - kan den stadig spises (den står i køleskabet nu), eller skal jeg
mon smide den ud?
(Den indeholder hakket oksekød, diverse grøntsager, flåede tomater
osv.)
--
Mvh. Heidi
Her plejer der med store bogstaver at stå, at svar udbedes
i gruppen og ikke pr. mail
"Time is fun when you're having flies" - Kermit
| |
Tina (02-05-2002)
| Kommentar Fra : Tina |
Dato : 02-05-02 09:55 |
|
"Heidi" <nospamheidi@adslhome.dk> skrev i
news:aaqjio$cs2es$1@ID-64059.news.dfncis.de
> Ups - havde en skål pastakødsauce til optøning på køkkenbordet i
> går siden middag, men den blev ikke spist og jeg glemte at komme
> den i køleskabet. Jeg kom først i tanke om det her til morgen ved
> 7-tiden - kan den stadig spises (den står i køleskabet nu), eller skal jeg
> mon smide den ud?
> (Den indeholder hakket oksekød, diverse grøntsager, flåede tomater
> osv.)
Ud med den!
Max 3 dage i køleskab.
Medmindre du vil have dårlig mave i et par dage
Tina
| |
Jesper Winding (02-05-2002)
| Kommentar Fra : Jesper Winding |
Dato : 02-05-02 08:47 |
|
Hvis det er tilberedt pastasovs der var frosen i går kl 12. og som du har
sat i køleskab her til morgen kl 7 - kan du roligt varme det til aften og
spise løs. no problem!
Mvh Jesper
"Heidi" <nospamheidi@adslhome.dk> skrev i en meddelelse
news:aaqjio$cs2es$1@ID-64059.news.dfncis.de...
> Ups - havde en skål pastakødsauce til optøning på køkkenbordet i
> går siden middag, men den blev ikke spist og jeg glemte at komme
> den i køleskabet. Jeg kom først i tanke om det her til morgen ved
> 7-tiden - kan den stadig spises (den står i køleskabet nu), eller skal jeg
> mon smide den ud?
> (Den indeholder hakket oksekød, diverse grøntsager, flåede tomater
> osv.)
>
> --
> Mvh. Heidi
> Her plejer der med store bogstaver at stå, at svar udbedes
> i gruppen og ikke pr. mail
> "Time is fun when you're having flies" - Kermit
>
| |
Peter (02-05-2002)
| Kommentar Fra : Peter |
Dato : 02-05-02 14:26 |
|
> Hvis det er tilberedt pastasovs der var frosen i går kl 12. og som du har
> sat i køleskab her til morgen kl 7 - kan du roligt varme det til aften og
> spise løs. no problem!
Det er også min holdning - jeg vil dog påpege at du skal gennemvarme det
grundigt og ikke kun lune det.
På den måde får du dræbt alle de bakterier, som måtte have udviklet sig.
Det er efter min mening ikke sandsynligt, at kødet er blevet fordærvet på
den korte tid.
Hilsen Peter
| |
Klaus Alexander Seis~ (02-05-2002)
| Kommentar Fra : Klaus Alexander Seis~ |
Dato : 02-05-02 14:45 |
|
Peter skrev:
> jeg vil dog påpege at du skal gennemvarme det grundigt og
> ikke kun lune det.
> På den måde får du dræbt alle de bakterier, som måtte have
> udviklet sig.
Ja, men det fjerne ikke eventuelle toxiner, hvis der er gået botulinus
i kødretten.
// Klaus
--
><> vandag, môre, altyd saam
| |
Jesper Winding (02-05-2002)
| Kommentar Fra : Jesper Winding |
Dato : 02-05-02 15:35 |
|
"Klaus Alexander Seistrup" <jakabov119@magnetic-ink.dk> skrev i en
meddelelse news:jakabov+8cf437da-f508-4430-9a37-580e3210d860@news.szn.dk...
> Ja, men det fjerne ikke eventuelle toxiner, hvis der er gået botulinus
> i kødretten.
>
> // Klaus
Arh - rolig nu Kødklumpen har sikkert næppe været tøet op før et stykke
hen på aftenen, at det så har stået ude 7-10 timer ved stuetemp. har næppe
haft nogen indflydelse overhovedet. Må jeg gøre opmærksom på at vi for bare
ganske få årtier siden ikke hacde køleskabe og frysere i alle husholdninger,
og at det her var praksis at stille rester fra aftensmaden i ovnrummet eller
i karlekammeret indtil næste dags middag eller aftensmad - Og vi er her
trods alt stadig
Mvh Jesper
| |
Jan Boegh (03-05-2002)
| Kommentar Fra : Jan Boegh |
Dato : 03-05-02 17:13 |
|
"Klaus Alexander Seistrup" <jakabov119@magnetic-ink.dk> wrote in message
news:jakabov+8cf437da-f508-4430-9a37-580e3210d860@news.szn.dk...
> Ja, men det fjerne ikke eventuelle toxiner, hvis der er gået botulinus
> i kødretten.
Nu er det ikke særligt sandsynligt at der skulle være gået bolulinus i en
kødret, som må formodes at være gennemkogt og ikke tilsat grøntsager eller
andet, der kan bære den anaerobe bakterie, siden tilberedningen.
Vh
Jan
| |
Bolette Nielsen (02-05-2002)
| Kommentar Fra : Bolette Nielsen |
Dato : 02-05-02 16:23 |
|
Hej Heidi
>eller skal jeg
> mon smide den ud?
Jeg ville klart vælge at smide det ud, og lave noget nyt/andet. Det kan godt
være det ikke fejler noget, men hvorfor tage changen, man kunne måske ende
op med en dårlig mave ( mad forgiftning ).
MVH
Bolette
| |
|
|