On Tue, 16 Apr 2002 17:10:56 +0200, "killgore" <killgore20@yahoo.dk>
wrote:
>Hej!
>Jeg har en masse kyllingebryst-filet'er (uden skind) i fryseren. Jeg er
>efterhånden lidt træt af bare at spise dem "plain" stegt på panden Er
Jeg lever næsten ikke af andet end kyllingebrystfileter i weekenderne
når vi ikke har vores madklub på mit kollegiekøkken - så jeg kan et
par tips
En ting jeg også har i fryseren sammen med kyllingefileter er sådan
nogle frosne champignoner i skiver. Koster 6 kroner/(posen i superbest
Alt er ca. angivelser - måler ikke selv af - har det bare liggende i
håndleddet
Opskrifterne minder meget om hinanden - så de er mere og mere groft
skrevet!
************************
Kylling i tomat m. balsamico og basilikum
Hak et løg (groft/fint efter behag)
Svits det i en dyb pande med masser - masser af basilikum. Tilsæt
nogle champignoner og sådan en kyllingefilet og stej lidt. Tilsæt
balsamico - vær forsigtig de første par gange. Hiv en dåse hakkede
tomater derned og et par spsk konc tomatpure. Kog lidt på det.
Server med pasta og parmesanost
Alternativ: Når pastaen er ca. 3/4 del kogt - hældes 90 % af vandet
fra og pasta + resten af vandet hældes i sovsen og koges færdig
Pris: 20-25 kroner
************************
Kylling i hvid sauce med champignoner og herbes provence
Hak løg og svits med herbes de provence.
Champignoner og kylling tilsættes og kylling brunes. Tilsæt nogle dl.
mælk og kog det lidt. Lidt ost kan også gtøre underværker i den ret.
Pasta serveres til
pris: 15-20 kroner
*************************
Risottoinspireret kylling med karry
Skær kyllingen i strimler.
Svits hakket løg med masser af karry
Champignoner + kylling. Steges godt
Ris tilsættes og steges lidt.
Varm 2,5 dl vang og 2,5 dl mælk og en boullinterning i en anden gryde.
Boullion tilsættes stille og roligt et par spsk af gangen til
kyllinh/ris/løg blandingen.
Bliv ved med det i små mængder til risene er som du gerne vil have
dem. Grødris er faktisk rigtig gode!
Pris: 15-20 kr
**************************
Kartofler, kylling og karry
Kylling i strimler
Hakket løg
Skrællede kartofler i fine både
Champignoner
Karry
Svitset / brunes
Mælk tilsættes
Koges under låg til kartoflerne er gode!
Pris 15-20 kr
Det var lige fire hurtige! Alle fire bør laves på en pande