/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Ad ingefær
Fra : zcully


Dato : 10-04-02 16:09

Hej

Jeg er normalt ikke specielt til ingefær, men ved at hvis man blander det
rigtigt i en ret kan retten faktisk smage temmelig godt!!
Men hvor kan man bruge ingefær??
Kender i nogle gode retter?

/Zcully



 
 
Andrew (10-04-2002)
Kommentar
Fra : Andrew


Dato : 10-04-02 17:11

Sushi

> Hej
>
> Jeg er normalt ikke specielt til ingefær, men ved at hvis man blander det
> rigtigt i en ret kan retten faktisk smage temmelig godt!!
> Men hvor kan man bruge ingefær??
> Kender i nogle gode retter?
>
> /Zcully
>
>



-Carina (10-04-2002)
Kommentar
Fra : -Carina


Dato : 10-04-02 17:17


"zcully" <zcully@hotmail.com> wrote in message
news:3cb455b5$0$5209$ba624c82@nntp01.dk.telia.net...
> Hej
>
> Jeg er normalt ikke specielt til ingefær, men ved at hvis man blander det
> rigtigt i en ret kan retten faktisk smage temmelig godt!!
> Men hvor kan man bruge ingefær??
> Kender i nogle gode retter?
>
> /Zcully

Jeg har ofte marineret andebryster i soya og revet ingefær. Det er rigtig
godt.

-Carina


>
>



Henrik (10-04-2002)
Kommentar
Fra : Henrik


Dato : 10-04-02 17:34

Brug frisk ingefær f.ex. i:
Wok/stir-fry sammenhæng sammen med hvidløg og chilli,
Til dampning af blåmuslinger,
Marinader til den kommende grill-sæson.

H.



rasmus carlsen (10-04-2002)
Kommentar
Fra : rasmus carlsen


Dato : 10-04-02 17:36


"zcully" <zcully@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:3cb455b5$0$5209$ba624c82@nntp01.dk.telia.net...
> Hej
>
> Jeg er normalt ikke specielt til ingefær, men ved at hvis man blander det
> rigtigt i en ret kan retten faktisk smage temmelig godt!!
> Men hvor kan man bruge ingefær??
> Kender i nogle gode retter?
>
> /Zcully

afhænger lidt af om det er frisk ingefær eller pukver i en dåse ...
nuvel; Det er ret godt til kylling og kalkun i wok'en ... endvidere er kan
fisk være glade for det.



Tulla (10-04-2002)
Kommentar
Fra : Tulla


Dato : 10-04-02 18:26


zcully <zcully@hotmail.com> skrev i en
news:3cb455b5$0$5209$ba624c82@nntp01.dk.telia.net...
> Hej
>
> Jeg er normalt ikke specielt til ingefær, men ved at hvis man blander det
> rigtigt i en ret kan retten faktisk smage temmelig godt!!
> Men hvor kan man bruge ingefær??
> Kender i nogle gode retter?
>
> /Zcully
>
>

forloren hare
--
Mvh Tulla


sune vuorela (10-04-2002)
Kommentar
Fra : sune vuorela


Dato : 10-04-02 22:30

On Wed, 10 Apr 2002 17:09:13 +0200, "zcully" <zcully@hotmail.com>
wrote:

>Hej
>
>Jeg er normalt ikke specielt til ingefær, men ved at hvis man blander det
>rigtigt i en ret kan retten faktisk smage temmelig godt!!
>Men hvor kan man bruge ingefær??
>Kender i nogle gode retter?

wokmad med masser af grøntsager -

Snit grøntsager (gulerod, peberfrugt, champignong. andet hvad du kan
lide) i strimler der passer til at blive spist med pinde i en
m,undfuld. Lynstag grøntsagerne i små portioner med noget krydderi.
F.eks chinese 5 spice blend (fenikkelfrø, stjerneanis, kanel, nelliker
og szechuanpeber) til nogle af de små portioner. Eddike til andre og
ingefær til nogle tredje. Ca lige ofte med alle 3. Steg noget kød. Put
grøntsagerne ned i wokken igen og tilsæt en sauce af følgende:

½ liter boullion /terning+vand), en dåse tomatpure, et par spsk soya
og en enkelt spsk worchesterdhiresauce - og evt. en dåse kokos_mælk_
(for guds skyld ikke kokosfløde)

kog op og server. Server ris til!

--
Sune

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177557
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408868
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste