/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
pizzaria
Fra : Mette Frederksen


Dato : 17-03-02 22:07

Hejsa!

Jeg vil lige høre om et pizzaria må bruge rå oksefars i/på pizzaer? eller om
de skal bruge det først?

Grunden til at jeg spørger er at jeg igår bestilte en indbagt pizza..
halvvejs igenne opdager jeg at noget at farsen stadig er rå...
Midt i nat var jeg så oppe for at kaste op...

derfor dette spørgsmål...

jeg ved ikke om posten hører til i denne gruppe men så må i gerne henvise
mig til en anden gruppe...

På forhånd tak
Mette

ps.. mit helbred er heldigvis ovenpå igen... *S* så om det bare var en
psykisk reaktion det ved jeg ikke... *S*

--
^~^
http://www.valo.dk
Obs: Hjemmeside ejer! Har du besøgt denne side???
http://www.valo.dk/vind.htm



 
 
Hans Pedersen (17-03-2002)
Kommentar
Fra : Hans Pedersen


Dato : 17-03-02 23:23

On Sun, 17 Mar 2002 22:06:32 +0100, "Mette Frederksen"
<rollike@frederiksen.mail.dk> wrote:

>Grunden til at jeg spørger er at jeg igår bestilte en indbagt pizza..
>halvvejs igenne opdager jeg at noget at farsen stadig er rå...

Du har nu lært, hvorfor man aldrig må bestille en calzone/indbagt
pizza. Det er umuligt at gennemvarme sådan en klump på de ti
minutter det tager at gøre skorpen sprød.

Og så lige lidt myreknepperi: Det heddet et pizzeria og ikke pizzaria.

Men pizzaen er generelt blevet ødelagt ved at lade ikke-italienere
overtage dominansen i branchen i Danmark, så man kan næsten tillade
sig at kalde de steder for hvad som helst. Men hvad kan man forvente
til de lausy priser, vi i Danmark vil give for en pizza?

--
Hans Pedersen
http://h2ns.dk | ICQ: 9178476

Jesper Haaber Gyllin~ (18-03-2002)
Kommentar
Fra : Jesper Haaber Gyllin~


Dato : 18-03-02 09:07

Hans Pedersen <h2ns@nospam.dk> wrote:

> On Sun, 17 Mar 2002 22:06:32 +0100, "Mette Frederksen"
> <rollike@frederiksen.mail.dk> wrote:
>
> >Grunden til at jeg spørger er at jeg igår bestilte en indbagt pizza..
> >halvvejs igenne opdager jeg at noget at farsen stadig er rå...
>
> Du har nu lært, hvorfor man aldrig må bestille en calzone/indbagt
> pizza. Det er umuligt at gennemvarme sådan en klump på de ti
> minutter det tager at gøre skorpen sprød.
>
> Og så lige lidt myreknepperi: Det heddet et pizzeria og ikke pizzaria.
>
> Men pizzaen er generelt blevet ødelagt ved at lade ikke-italienere
> overtage dominansen i branchen i Danmark, så man kan næsten tillade
> sig at kalde de steder for hvad som helst. Men hvad kan man forvente
> til de lausy priser, vi i Danmark vil give for en pizza?

Jeg synes nu generelt at pizzaer er dyre taget i betragtning af hvad du
får ! En klump dej af tvivlsom herkomst, hvad der svarer til en halv dl.
tomathalløjsa, en håndfuld osteprodukt, et par skiver industriskinke
samt 58 oreganoblade: de fleste steder et sted mellem 45 - 50 kr og vil
så gerne have hvidløg på er det 5 kr. ekstra !!

Uden at være grov - der er højest råvarer for 5 kr ialt.

--
Med venlig hilsen Jesper )
http://www.gylling.net/

Michael Olsen (19-03-2002)
Kommentar
Fra : Michael Olsen


Dato : 19-03-02 23:51


"Hans Pedersen" <h2ns@nospam.dk> skrev i en meddelelse
news:265a9uk2t9tj79aeovv7i1usnf1m1ahf8d@4ax.com...
> On Sun, 17 Mar 2002 22:06:32 +0100, "Mette Frederksen"
> <rollike@frederiksen.mail.dk> wrote:
>
> Og så lige lidt myreknepperi: Det heddet et pizzeria og ikke pizzaria.
>
> Men hvad kan man forvente
> til de lausy priser, vi i Danmark vil give for en pizza?
>

Det hedder lousy og ikke lausy. Undskyld, jeg kunne ikke lade være.

mvh Michael Olsen



kat (18-03-2002)
Kommentar
Fra : kat


Dato : 18-03-02 09:43

"Mette Frederksen" skrev:

> Jeg vil lige høre om et pizzaria må bruge rå oksefars i/på pizzaer?
eller om
> de skal bruge det først?
>
> Grunden til at jeg spørger er at jeg igår bestilte en indbagt
pizza..
> halvvejs igenne opdager jeg at noget at farsen stadig er rå...
> Midt i nat var jeg så oppe for at kaste op...

Om de må eller ej, ved jeg ikke. Men man kan vel kontakte
levnedsmiddelkontrollen i området og spørge:
http://www.ecoweb.dk/kontrol/dk-numre.htm

Jeg har lige hørt fra en politiven, der skulle afhøre nogle ansatte på
et pizzeria, hvordan de behandler oksekød på (et) pizzeria: Der lå nok
omlkring 50 kilo OVENPÅ en frysedisk. Hvor længe det havde ligget der,
og hvor længe det skulle ligge der, vides ikke, men lækkert lyder det
ikke!! Der skete ikke noget med kødet i den time, politibetjenten var
i lokalet. De er måske ikke de eneste der behandler oksekødet på den
måde...
Så jeg skal IKKE have oksekød på min pizza!

Og en anden NO-NO-ting på en udefrakommende pizza er: Gorgonzola,
siger de hos Statens Serum Institut (som for iøvrigt altid er flinke
til at svare på madforgiftiningsspørgsmål). Denne ost skal nemlig
behandles varsomt ellers udvikler den HURTIGT bakterier som giver
maveonde. Godt at man ikke holder af den ost!!!
Velbekomme....
--

/kat
---
www.symbiose.subnet.dk
Fysisk og psykisk sundhed
Forkæl dig selv eller din nærmeste



Niels Henriksen (18-03-2002)
Kommentar
Fra : Niels Henriksen


Dato : 18-03-02 11:54

"kat" <katras@REMOVETHISofir.dk> wrote in message
news:3c95a894$0$92552$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Og en anden NO-NO-ting på en udefrakommende pizza er: Gorgonzola,
> siger de hos Statens Serum Institut (som for iøvrigt altid er flinke
> til at svare på madforgiftiningsspørgsmål). Denne ost skal nemlig
> behandles varsomt ellers udvikler den HURTIGT bakterier som giver
> maveonde. Godt at man ikke holder af den ost!!!

Jeg har så det problem at jeg er forelsket i den ost . Men mit lokale
pizzaria har altid leveret gorgonzola på mine pizzaer uden at jeg har haft
problemer.

Niels



Mrs Krabappel (18-03-2002)
Kommentar
Fra : Mrs Krabappel


Dato : 18-03-02 14:10

"Niels Henriksen" <usenet@biggs.dk> wrote in message
news:a74gf3$20d6$1@news.cybercity.dk...
> Jeg har så det problem at jeg er forelsket i den ost . Men mit lokale
> pizzaria har altid leveret gorgonzola på mine pizzaer uden at jeg har haft
> problemer.
>
Måske bruger vi samme leverandør...
jeg så at min pizzamand stikker fingrene ned i en køle-skuffe, når han
finder den "ulækre" gorgonzola frem - og alle øvrige ingredienser, også
dejen - undtagen en portion tomatsauce der er i skålen.

Sandra



Jesper Haaber Gyllin~ (18-03-2002)
Kommentar
Fra : Jesper Haaber Gyllin~


Dato : 18-03-02 14:46

Mrs Krabappel <sandra@nospam.dk> wrote:

> "Niels Henriksen" <usenet@biggs.dk> wrote in message
> news:a74gf3$20d6$1@news.cybercity.dk...
> > Jeg har så det problem at jeg er forelsket i den ost . Men mit lokale
> > pizzaria har altid leveret gorgonzola på mine pizzaer uden at jeg har haft
> > problemer.
> >
> Måske bruger vi samme leverandør...
> jeg så at min pizzamand stikker fingrene ned i en køle-skuffe, når han
> finder den "ulækre" gorgonzola frem - og alle øvrige ingredienser, også
> dejen - undtagen en portion tomatsauce der er i skålen.
>
> Sandra

You're back )))))

--
Med venlig hilsen Jesper )
http://www.gylling.net/

Mrs Krabappel (18-03-2002)
Kommentar
Fra : Mrs Krabappel


Dato : 18-03-02 15:49

"Jesper Haaber Gylling" <jesper@gylling.net> wrote in message
news:1f98wze.12mbdpqzyhhftN%jesper@gylling.net...
>
> You're back )))))
>
Alive and kickin'!
Mens vi er på denne tema (IGEN)... www.pizza.it er endelig blevet "lidt"
oversat til engelsk.
Der er ellers muntre links til tomatplantager med tarantella-baggrundsmusik


Sandra




Mogens (18-03-2002)
Kommentar
Fra : Mogens


Dato : 18-03-02 19:38

On Mon, 18 Mar 2002 11:53:46 +0100, "Niels Henriksen"
<usenet@biggs.dk> wrote:
>Jeg har så det problem at jeg er forelsket i den ost . Men mit lokale
>pizzaria har altid leveret gorgonzola på mine pizzaer uden at jeg har haft
>problemer.
Heller ikke ment som myreknepperi, men for at forhåbentlig medvirke
til at udrydde en udbredt misforståelse, og som Hans så korrekt skrev
tidligere i tråden, så hedder det altså et Pizzeria. Eller også er
italierne bare misinformerede, for sådan staver man det dernede!

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177557
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408868
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste