|
| saltede kapers, udvanding? Fra : Henrik |
Dato : 02-03-02 15:33 |
|
Hej NG,
Jeg har netop investeret i 1kg saltede kapers, da smagen heraf skulle være
betydelig mere aromatisk og fin end for de eddikesyltedes vedkommende.
Men de skal gøres mindre salte før fortæring vil jeg mene, og mine
sædvanlige bogkilder nævner intet derom, så spørgsmåles er: Skal de
udvandes, og i givet fald hvor længe??
H.
| |
Peter Westh (02-03-2002)
| Kommentar Fra : Peter Westh |
Dato : 02-03-02 15:46 |
|
"Henrik" <henrikc@spam.dk> skrev i en meddelelse
news:3c80e2b3$0$10827$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Hej NG,
> Jeg har netop investeret i 1kg saltede kapers, da smagen heraf skulle være
> betydelig mere aromatisk og fin end for de eddikesyltedes vedkommende.
>
> Men de skal gøres mindre salte før fortæring vil jeg mene, og mine
> sædvanlige bogkilder nævner intet derom, så spørgsmåles er: Skal de
> udvandes, og i givet fald hvor længe??
Det kommer vel an på hvordan man har tænkt sig at spise dem, men jeg har
aldrig udvandet saltede kapers, blot kompenseret ve at bruge mindre salt i
den pågældende ret.
MVH
Peter
| |
Fru Hof (02-03-2002)
| Kommentar Fra : Fru Hof |
Dato : 02-03-02 17:01 |
|
"Henrik" <henrikc@spam.dk> skrev i en meddelelse
news:3c80e2b3$0$10827$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Hej NG,
> Jeg har netop investeret i 1kg saltede kapers, da smagen heraf skulle være
> betydelig mere aromatisk og fin end for de eddikesyltedes vedkommende.
>
> Men de skal gøres mindre salte før fortæring vil jeg mene, og mine
> sædvanlige bogkilder nævner intet derom, så spørgsmåles er: Skal de
> udvandes, og i givet fald hvor længe??
> H.
>
>
Hej!
Jeg lægger min ca. 10 min i koldt vand, så kan man også bedre kontrollere
saltmængden i maden.
mvh
Tove
| |
Mrs Krabappel (04-03-2002)
| Kommentar Fra : Mrs Krabappel |
Dato : 04-03-02 12:41 |
|
Skylles godt i vand og overskyndende vand presses ud (hvad hedder det nu når
man tager dem i hånden og presser!!!) well you know what I mean
Sandra
| |
|
|