De er også rigtig gode til at lave mad, det er bare så fedt at man skal
regne med at tage mindst 10 kg på
- Kristina
"Frank Attle" <#ALIAS_NAME@#ALIAS_DOMAIN> wrote in message
news:3c66c442$0$22319$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Ja, det var sådan de skulle være. Tak til Kristina for rådet.
> Jeg vil overveje at anskaffe en Bosnisk svigermor
>
> Frank
> "Kristina Andreassen" <kristina@infomail.dk> skrev i en meddelelse
> news:3c659b4d$0$22397$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> > Min eks. svigermor fra Bosnien lavede somme tider noget lignende. Hun
> vendte
> > dem først i mel og så i æg 2 gange. Hun stegte dem på panden i rigeligt
> med
> > olie. Det smagte rigtig godt.
> >
> > - Kristina Andreassen
> >
> > "Frank Attle" <#ALIAS_NAME@#ALIAS_DOMAIN> wrote in message
> > news:3c659752$0$22319$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> > > Jeg fik for et stykke tid siden på en restaurant nogle friturestegte
> > > auberginer, som smagte så pragtfuldt, at jeg selv ville prøve at lave
> dem,
> > > men ak! det blev bare nogen mørkebrune, slatne og fedtede karklude.
> AH-HA
> > > tænkte jeg, de skal nok bare i en si med salt først for at trække
vandet
> > ud,
> > > det prøvede jeg, og stod med nogen mørkebrune fedtede og slatne laser
> > igen.
> > > Måske skulle de i en beignetdej???
> > > Igen samme resultat!
> > >
> > > Er der nogen der har et bud på, hvordan man kunne gøre, så man får dem
> > > sprøde og lysebrune?
> > >
> > > Frank
> > >
> > >
> >
> >
>
>