"Svend Andersen" <svend@enterpol.dk> skrev följande i meddelandet:
> Hvad med hjerterne ?
Ja hold da helt kæft, jeg havde ski overset et par linier... godt der
er nogen som er vågne her i gruppen
Her kommer opskriften i sin fulde udstrækning
...
Louisiana Dirty Rice:
200 g kyllingehjerter
200 g kyllingelever
3 spsk smør
1 stort løg, fint hakket
1 stor grøn peberfrugt, fint hakket
2 stilke bladselleri, fint hakket
2 fed hvidløg, fint hakket
1 knust laurbærblad
2½ tsk salt (gerne fra Salt Lake City)
friskkværnet hvid peber
½ tsk cayennepeber
½ tsk oregano
friskkværnet hvid peber
6 dl hønsebouillon
3 dl ris
1 bundt purløg, hakket
Kom hjerterne i en køkkenmaskine eller blender og hak dem meget fint.
Stil dem til side. Gentag processen med leveren og stil den til side.
Smelt smørret i en tykbundet kasserolle. "Tilsæt kyllingehjerterne og
svits indtil kødet har skiftet farve, ca. 5 min". Tilsæt løg, peberfrugt
og selleri og svits grøntsagerne, indtil de er møre.
Rør hvidløg, laurbærblad, salt, peber, cayennepeber, oregano og hvid
peber i og kog 2 min. Tilsæt 1 dl hønsebouillon og kog 4 min. Rør hakket
kyllingelever i samt resten af hønsebouillonen. Bring det i kog ved
stærk varme, skru ned, og lad det småkoge i 2 min. Tilsæt ris og læg låg
på. Kog risene i 17-20 min. Rør hakket purløg i til sidst.
Servér straks.
--
Mvh.
Peter W. Bosse
1. 2. eller 3. ?
HKH Prins Henrik har det fortsat dårligt
og opholder sig stadig på regentparrets
vinslot i Caix, hvor han er omgivet af
sin franske familie og venner.
- Gud Bevare Danmark! Daisy