Man kan jo hvad man vil´. Hvis du synes det lyder godt,så prøv. Personligt
ville jeg holde kyllingen uden for.Eventuelt blande skiver af forskellige
rodfrugter med kartofler og løg.Overhælde med en blanding af fløde og
mælk.Evt. ost. Evt,hvidløg.Evt.timian.
Det dejlige ved madlavning er jo at man bare kan prøve sig frem.
Fejltagelserne er også spiselige-Så prøv dig frem.
m.v.h. Jette
"Jesper Winding" <jesperw@privat.dk> skrev i en meddelelse
news:3c58897f$1$89074$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Jeg er fuldstændig vild med flødestuvede kartofler, men vil gerne pifte
det
> lidt op, én foreslog mig at lægge en bund af helbladet spinat - så
kartofler
> og løg i skiver, og slutte af med kyllinge stykker - en halv/halv af
mornay
> sauce og fløde henover og så i ovnen - men jeg ved ikke rigtig med den
> spinat? kunne man bruge noget andet eller tror i det ville være lækkert
med
> spinat?
>
> --
> -=JESPER=-
>
http://www.jespersunivers.dk/arkiv/pulterkammer.htm
>
>