/ Forside / Interesser / Helbred / Slankekure / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Slankekure
#NavnPoint
henningbo.. 2235
ans 1415
vaxen 1300
dova 889
miritdk 860
disken 790
Mordex 720
Nordsted1 649
Jernladyen 626
10  briani 560
Vedr. Fromage....
Fra : Karen Aggerholm


Dato : 30-01-02 22:52

Hej med jer,

Er der nogen af jeg der kan fortælle mig forskellen mellem Fromage Blanc og
Fromage Frais ? Og hvad bruges hver af dem til ?

Venligst

Karen Aggerholm



 
 
Marianne (30-01-2002)
Kommentar
Fra : Marianne


Dato : 30-01-02 23:37

> Er der nogen af jeg der kan fortælle mig forskellen mellem Fromage Blanc
og
> Fromage Frais ? Og hvad bruges hver af dem til ?
>

Jeg er ret sikker på, at det er det samme. Forskellen ligger i navnet lige
som Hytteret og Hytteost.

Man bruger dem til .... øh, jeg bruger det til sellerisalat:

Revet selleri
Karry
FF + A38 + salt + peber

mvh
Marianne



Merete (31-01-2002)
Kommentar
Fra : Merete


Dato : 31-01-02 10:57

Jeg synes selv forskellen ligger i konsistensen. Frais er tit ligeså tynd
som ymer, mens Blanc er tykkere og mere i stil med græsk yoghurt.

Jeg bruger Fromage Blanc til morgenmad, rørt med lige dele Skovbæryoghurt
0,1%. Meget mættende og kaloriefattigt.

mvh
Merete

"Marianne" <hoyen@lundbak.dk> wrote in message
news:3c58760b$0$62856$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> > Er der nogen af jeg der kan fortælle mig forskellen mellem Fromage Blanc
> og
> > Fromage Frais ? Og hvad bruges hver af dem til ?
> >
>
> Jeg er ret sikker på, at det er det samme. Forskellen ligger i navnet lige
> som Hytteret og Hytteost.
>
> Man bruger dem til .... øh, jeg bruger det til sellerisalat:
>
> Revet selleri
> Karry
> FF + A38 + salt + peber
>
> mvh
> Marianne
>
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408849
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste