/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Brug af varmluftsovn til mad?
Fra : Finn Jensen


Dato : 26-01-02 15:06

Godda,

Nu har jeg i nogle år haft sådan en varmluftsovn men er det bare mig der for
vindtørret andesteg og flæskesteg med bløde sværd når jeg bruger varmluft ?.

Ja fordelen skulle jo være mindre brug af varme og kortere stege tid men det
er også det eneste jeg kan få øje på er en fordel for jeg har nu ingen held
bed brug af varmluf end til andet end at bage brød og småkager med.

Når jeg slår varmluften fra og bruger ovnen på almindeligvis så får jeg
aldrig vindtørret ænder eller flæskesteg med bløde sværd.


--
Venligst
Finn Jensen


 
 
Peter Weis (27-01-2002)
Kommentar
Fra : Peter Weis


Dato : 27-01-02 11:15


"Finn Jensen" <thanks@but.no> wrote in message
news:a2ud4l$1596$1@news.cybercity.dk...
> Godda,
>
> Nu har jeg i nogle år haft sådan en varmluftsovn men er det bare mig der
for
> vindtørret andesteg og flæskesteg med bløde sværd når jeg bruger varmluft
?.
>
> Ja fordelen skulle jo være mindre brug af varme og kortere stege tid men
det
> er også det eneste jeg kan få øje på er en fordel for jeg har nu ingen
held
> bed brug af varmluf end til andet end at bage brød og småkager med.
>
> Når jeg slår varmluften fra og bruger ovnen på almindeligvis så får jeg
> aldrig vindtørret ænder eller flæskesteg med bløde sværd.

Netop til flæskesteg benytter jeg ofte kombinationen af grill og varmluft,
ved 160 - 200 grader afhængigt af stegens størrelse. Det plejer at give en
fin svær, og stegen bliver normalt ikke tør, måske på nær en skinkesteg.

mvh
Peter



Deleuran (27-01-2002)
Kommentar
Fra : Deleuran


Dato : 27-01-02 11:18


"Finn Jensen" <thanks@but.no> skrev i en meddelelse
news:a2ud4l$1596$1@news.cybercity.dk...
> Godda,
>
> Nu har jeg i nogle år haft sådan en varmluftsovn men er det bare mig der
for
> vindtørret andesteg og flæskesteg med bløde sværd når jeg bruger varmluft
?.

Jeg er helt enig med dig. Det er ganske få opgaver, som varmtluftovnen er
velegnet til. det bedste er den hurtige opvarmning af ovnen.
Lone



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177508
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408580
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste