|
| Roastbeef!! Fra : Ricky Møhncke |
Dato : 23-01-02 14:54 |
|
Hej med jer!
Jeg har fået en roastbeef ( 1 kg ), som jeg havde tænkt at lave som
overraskelse til min kæreste, men der er blot det problem, at mine
madlavningsevner går til lasagneniveauet....
Jeg har kigget mig omkring og kan ikke finde opskrift, som jeg tør satse på
om som ikke kræver for mange kokkegener.
Jeg tøver derfor ikke med at spørge jer om hjælp, håber at en kan være
behjælpelige.
På forhånd tak
Ricky
| |
sune vuorela (23-01-2002)
| Kommentar Fra : sune vuorela |
Dato : 23-01-02 16:39 |
|
On Wed, 23 Jan 2002 14:53:47 +0100, "Ricky Møhncke" <Ricky@Rickym.dk>
wrote:
>Jeg har kigget mig omkring og kan ikke finde opskrift, som jeg tør satse på
>om som ikke kræver for mange kokkegener.
Prøv at kigge tilbage i guppen til lidt før nytår. Der var flere
opskrifter på roastbeef!
--
Sune
| |
Jan Boegh (23-01-2002)
| Kommentar Fra : Jan Boegh |
Dato : 23-01-02 16:59 |
|
"Ricky Møhncke" <Ricky@Rickym.dk> wrote in message
news:a2mf0g$15ol$1@news.cybercity.dk...
> Jeg har fået en roastbeef ( 1 kg ), som jeg havde tænkt at lave som
> overraskelse til min kæreste, men der er blot det problem, at mine
> madlavningsevner går til lasagneniveauet....
Forbløffende!
Det er 100 gange lettere at lave roastbeef end lasagne. Mon ikke du mener
'opvarmning af fastfood-niveauet'?
vh
Jan
| |
Ricky Møhncke (23-01-2002)
| Kommentar Fra : Ricky Møhncke |
Dato : 23-01-02 17:42 |
|
> Forbløffende!
> Det er 100 gange lettere at lave roastbeef end lasagne. Mon ikke du mener
> 'opvarmning af fastfood-niveauet'?
> vh
> Jan
Det har du vist i særdeleshed ret i, for jeg tror jeg har ødelagt den.
Jeg havde glemt at tage den ud af fryseren og tænkte så at jeg ville speede
optøningsprocessen lidt i vejret ved at lægge klumpen i varmt vand.
Det gik mildest taget ikke som forventet, vandet var åbenbart temmelig
varmt, så den har skiftet farve fra meget rød til lysebrunlig og posen som
den lå i indeholdt pludelig en masse blod, som vel nok skulle være blevet
inde i klumpen.
Rigtig skidt er det.
Ved ikke rigtigt om den kan bruges alligevel?
For fremtiden holder jeg mig til at riste brød!
Hilsen
Ricky
| |
Jan Boegh (23-01-2002)
| Kommentar Fra : Jan Boegh |
Dato : 23-01-02 21:58 |
|
"Ricky Møhncke" <Ricky@Rickym.dk> wrote in message
news:a2mosd$1ku8$1@news.cybercity.dk...
> Ved ikke rigtigt om den kan bruges alligevel?
Sagtens!
Ikke fordi jeg ligefrem vil anbefale din fremgangsmåde
> For fremtiden holder jeg mig til at riste brød!
Velbekomme.
vh
Jan
| |
Mae (04-02-2002)
| Kommentar Fra : Mae |
Dato : 04-02-02 10:38 |
|
>
> Jeg har fået en roastbeef ( 1 kg ), som jeg havde tænkt at lave som
> overraskelse til min kæreste, men der er blot det problem, at mine
> madlavningsevner går til lasagneniveauet....
>
> Jeg har kigget mig omkring og kan ikke finde opskrift, som jeg tør satse
på
> om som ikke kræver for mange kokkegener.
>
> Jeg tøver derfor ikke med at spørge jer om hjælp, håber at en kan være
> behjælpelige.
>
> På forhånd tak
> Ricky
hej ricky.
til en anden gang vil det være en god idé, at tage stegen ud dagen før og
lade den tø op i køleskab. når du skal stege den kan du stille ovnen på ca
190 grader og sætte stegen ind i et kvarter, derefter tager du den ud i et
kvarter. det er vigtigt, at den er inde lige så lang tid som ude. derefter
kan du med et kødtermometer se hvor lang tid den skal have. men husk; at
hvis du lægger klæde over stegen, når den er ude, så steger den videre. så
derfor intet klæde i hviletiden.
god fornøjelse en anden gang. mange hilsner mae
| |
|
|