|
| Jordbær i chokolade Fra : nenad dragic |
Dato : 13-01-02 14:07 |
|
Hejsa
Jeg skal lave mad til i morgen har har tænkt mig at lave jordbær i
chokolade. Jeg kan bare ikke finde jordbær, men har fundet dybt frosne og
vil bruge dem hvis man kan?
Skal de først "tørge" op idag og laves og derefter i køleskabet?
Kan man bruge andet end jordbær, klemtiner og banener?
På forhånd tak
Nenad
| |
Klaus Alexander Seis~ (13-01-2002)
| Kommentar Fra : Klaus Alexander Seis~ |
Dato : 13-01-02 15:30 |
|
Nenad Dragic skrev:
> Skal de først "tørge" op idag og laves og derefter i køleskabet?
Jeg har aldrig prøvet at lave jordbær i chokolade (det lyder lækkert),
men er sikker på at det vil blive noget værre splat hvis man først
tør jordbærrene op. Det bliver sikkert osse splattet hvis man laver
det af frosne bær, men da først når man bider i bærrene.
> Kan man bruge andet end jordbær, klemtiner og banener?
Jeg kan forestille mig at ananas osse vil være lækkert. Og kiwi, og
mango (vendt i lidt chilipulver først!), og abrikoser, og...
// Klaus
--
><> vandag, môre, altyd saam
| |
|
|