"K.Gydum" <kg@lite.dk> skrev följande i meddelandet...
> Har du set vor tids "Lærebog for Kokke" Peter .... ????
Nej, -men jeg er sq næsten helt sikker på, - at man nok ville kunne
finde opskriften på McDonalds 'pommes frites dressing' i den.
)
> Rigtig god weekend ...
Tak i lige måde!
> PS: I øvrigt ikke nogen dårlig "Fagbog fra '64" .... det var
> dengang man stadig lærte at lave "MAD" ....
Helt enig! - Og nu til dags - er der sikkert og desværre nok, bare ikke
ret mange mennesker der gider, eller har tid til at lave fx en ægte gang
'Bouillabaise' el. 'Forloren Skildpadde' helt fra grunden.
For øvrigt Kæld, har du så også 'Køkkenchefens Håndbog', den som
blev udgivet af Køkkenchefernes Forening i 1974?? - den er næsten
uundværlig for *Superkokke*.
--
Mvh.
Peter W. Bosse
Smagen er den af vore Sanser, som sætter os
i Forbindelse med de smagholdige Legemer;
dette sker gennem den Fornemmelse, disse
fremkalder i det Organ, der har til Opgave at
bedømme dem.
Smagen anspores af Appetitten, Sulten og
Tørsten og er Udgangspunktet for en Række
Processer, der resulterer i, at Individet vokser,
udvikles, opretholdes og modtager Erstatning
for de Tab, Legemets daglige Afsondringer
og Uddunstninger foraarsager.
-Brillat-Savarin