> Det er ikke ugepakker jeg mener. Det er det hakkede kød der er ved at
nærme
> sig sidste salgsdato/holdbarhed hvor de laver nogle "superstorkøb" pakker
> for at få det sidste solgt.
Det skulle heller ikke være noget problem, sålænge kødet bliver frosset kort
efter købet, og det først tøes op igen kort tid før brug! Så længe kødet er
på frost, skal du ikke regne med at de kære små baktusser formerer sig. Så
hvis det kød du køber er af en god nok kvalitet (overholder lovkrav om
kim-tal) så kan du sagtens fryse det. Det anbefalede er max. 4 mdr. i
fryseren (*1), men der er sådan set ikke noget sundhedskadeligt i at spise
kød, der har været frosset 20 år, du skal blot være opmærksom på at der med
tiden sker et rent smagsmæssigt kvalitetsfald af kødet (harskning mm.).
*1 <
http://www.fi.dk/hjemmet/husmorleksikon/leksikon/tip013/?print=1>