|
| Rugbrødsform Fra : Anne Lise Kirk Jense~ |
Dato : 07-01-02 10:45 |
|
Min mand vil til at bage rugbrød, og dén tanke vil jeg jo gerne holde ham
fast på, så inden han glemmer det igen, vil jeg ud og købe et par
rugbrødsforme.
Men, skal jeg købe nogle af de her nye bløde forme (jeg ved slet ikke om de
kan fåes til rugbrød eller kun til muffins?) eller skal det være de mere
ordinære rugbrødsforme?
Og, smører man formen, eller bruger man bagepapir?
mvh
anne lise
| |
Lars Spicker Olesen (07-01-2002)
| Kommentar Fra : Lars Spicker Olesen |
Dato : 07-01-02 10:57 |
|
Anne Lise Kirk Jensen wrote:
>
> Min mand vil til at bage rugbrød, og dén tanke vil jeg jo gerne holde ham
> fast på, så inden han glemmer det igen, vil jeg ud og købe et par
> rugbrødsforme.
>
> Men, skal jeg købe nogle af de her nye bløde forme (jeg ved slet ikke om de
> kan fåes til rugbrød eller kun til muffins?) eller skal det være de mere
> ordinære rugbrødsforme?
>
> Og, smører man formen, eller bruger man bagepapir?
>
> mvh
> anne lise
Køb en 'ordinær' slip-let fra EVA eller lignende, men husk at det skal
være i 'rugbrødsstørrelse'. Dem behøver man ikke at smøre og de er gode
synes jeg. Man kan dog godt smøre dem med margarine på bund og sider og
så lige drysse solsikkekerner, sesam el.lign. i formen. Så hænger
kernerne fast og rugbrøddet får et smukt og velsmagende ydre.
Spicker
| |
B&P (07-01-2002)
| Kommentar Fra : B&P |
Dato : 07-01-02 11:29 |
|
Hejsa..
Vi har altid brugt eva`s sliplet rugbrødsforme,men husk endelig IKKE at
vaske den.
Efter brug skal du bare pakke den sammen igen,men hvis det er nødvendig må
du kun tørre med en letfugtig klud..
Bente
"Lars Spicker Olesen" <spickers@worldonline.dk> skrev i en meddelelse
news:3C3970EE.E4404C85@worldonline.dk...
> Anne Lise Kirk Jensen wrote:
> >
> > Min mand vil til at bage rugbrød, og dén tanke vil jeg jo gerne holde
ham
> > fast på, så inden han glemmer det igen, vil jeg ud og købe et par
> > rugbrødsforme.
> >
> > Men, skal jeg købe nogle af de her nye bløde forme (jeg ved slet ikke om
de
> > kan fåes til rugbrød eller kun til muffins?) eller skal det være de mere
> > ordinære rugbrødsforme?
> >
> > Og, smører man formen, eller bruger man bagepapir?
> >
> > mvh
> > anne lise
>
> Køb en 'ordinær' slip-let fra EVA eller lignende, men husk at det skal
> være i 'rugbrødsstørrelse'. Dem behøver man ikke at smøre og de er gode
> synes jeg. Man kan dog godt smøre dem med margarine på bund og sider og
> så lige drysse solsikkekerner, sesam el.lign. i formen. Så hænger
> kernerne fast og rugbrøddet får et smukt og velsmagende ydre.
>
>
> Spicker
| |
Torben Abildgaard (07-01-2002)
| Kommentar Fra : Torben Abildgaard |
Dato : 07-01-02 12:48 |
|
Det var satans. Nu har jeg vasket mine med sæve i tre år...
--
vh ¸.·´¯)
><> ´ Torben
B&P skrev i meddelelsen ...
>Hejsa..
>
>Vi har altid brugt eva`s sliplet rugbrødsforme,men husk
endelig IKKE at
>vaske den.
| |
Anders And (07-01-2002)
| Kommentar Fra : Anders And |
Dato : 07-01-02 14:52 |
|
Mon det er de samme forme i har og snakker om?
EVA laver nogle rugbrødsforme med en gummibelægning inden i og den må i
følge EVA ikke vaskes med sæbe.
Kim
"Torben Abildgaard" <pialykke@fjernmigget2net.dk> skrev i en meddelelse
news:3c398abd$0$89079$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Det var satans. Nu har jeg vasket mine med sæve i tre år...
>
> --
> vh ¸.·´¯)
> ><> ´ Torben
> B&P skrev i meddelelsen ...
> >Hejsa..
> >
> >Vi har altid brugt eva`s sliplet rugbrødsforme,men husk
> endelig IKKE at
> >vaske den.
>
>
>
| |
Fru Hof (07-01-2002)
| Kommentar Fra : Fru Hof |
Dato : 07-01-02 17:02 |
|
"Anders And" <No@mail.com> skrev i en meddelelse
news:3c39a6a5$0$5450$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Mon det er de samme forme i har og snakker om?
> EVA laver nogle rugbrødsforme med en gummibelægning inden i og den må i
> følge EVA ikke vaskes med sæbe.
>
> Kim
Jeg har ovennævnte forme, og jeg har altid vasket dem af i varmt vand, så
snart brødene er "faldet" ud.
mvh
Tove
| |
Sebastian Adorján Dy~ (08-01-2002)
| Kommentar Fra : Sebastian Adorján Dy~ |
Dato : 08-01-02 22:22 |
|
Hejsa
[snip]
> > Kim
> Jeg har ovennævnte forme, og jeg har altid vasket dem af i varmt vand, så
> snart brødene er "faldet" ud.
Det er også, hvad indlægssedlen i "EVA professionel rugbrødsform"
foreskriver.
Vi har sådan to, og gør sådan, hvad der virker fint.
Inden dem brugte vi bare almindelige store brødforme, som vi aldrig
vaskede; blot børstede af efter brug og smurte før hver brug. Det
fungerede såmænd også fint; men faconen på de ande er finere.
Vil du have en opskrift med mængder til sådan to prof-forme, så sig til,
og jeg poster den.
/Sebastian
>
> mvh
> Tove
--
Sebastian Adorján Dyhr -- sadyhr@mail.tele.dk
Jettesvej 3, 2. TH -- http://home6.inet.tele.dk/sadyhr
DK-8220 Brabrand - +45 86 25 10 50 -- sadyhr@yahoo.com
| |
Anne Lise Kirk Jense~ (14-01-2002)
| Kommentar Fra : Anne Lise Kirk Jense~ |
Dato : 14-01-02 12:49 |
|
Nu har han bagt.
Jeg købte en form fra Kløverblad - 2 liter - de var på tilbud i Føtex i
sidste uge til 50 kroner. (jeg købte egentlig 2, men den ene havde "bobler"
i bunden, så den afleverede jeg igen - og så havde de ikke flere).
Så købte jeg en fra Eva - 1.75 liter - selvom damen sagde det kun var til
sandkage. Men den anden på 3.5 liter var for stor, når portionen rækker til
to forme. (Vi kunne selvfølgelig have valgt een form på 3.5 liter).
Og brødene blev gode, så det gør han heldigvis nok igen!
mvh
anne lise
Lars Spicker Olesen <spickers@worldonline.dk> skrev i en
nyhedsmeddelelse:3C3970EE.E4404C85@worldonline.dk...
> Anne Lise Kirk Jensen wrote:
> >
> > Min mand vil til at bage rugbrød, og dén tanke vil jeg jo gerne holde
ham
> > fast på, så inden han glemmer det igen, vil jeg ud og købe et par
> > rugbrødsforme.
> >
>
> Køb en 'ordinær' slip-let fra EVA eller lignende, men husk at det skal
> være i 'rugbrødsstørrelse'.
| |
|
|