/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
forårsruller
Fra : Bolette Nielsen


Dato : 06-01-02 00:06

Hej igen

Glemte lige at spørge om noget.
Jeg har flere gange lavet hjemmelavet forårsruller, men har stegt dem med
det samme jeg har lavet dem. Er der nogen der ved om man kan fryse dem
selvfølgelig ikke når de er stegt, men inden, så man bare lige kan tage dem
ud når man skal bruge dem, og så stege dem )?
Grunden til at jeg spørger, er fordi jeg tænker på, at den dej man bruger,
er jo frosset, og skal jo tøs op inden man kan lave den, kan den tåle man
fryser den igen når forårsruller er lavet?
Forslag til fyld modtages også meget gerne

Bolette



 
 
Winnie Henriksen (06-01-2002)
Kommentar
Fra : Winnie Henriksen


Dato : 06-01-02 11:38

Hej Bolette

On Sun, 6 Jan 2002 00:06:26 +0100, "Bolette Nielsen" <Bobo@kimj.dk>
wrote:

>Jeg har flere gange lavet hjemmelavet forårsruller, men har stegt dem med
>det samme jeg har lavet dem. Er der nogen der ved om man kan fryse dem
> selvfølgelig ikke når de er stegt, men inden, så man bare lige kan tage dem
>ud når man skal bruge dem, og så stege dem )?

Når du har forstegt dem, dvs stege til de er gyldne og så tages op,
dem der skal spises steges så igen, når de har ligget lidt så de
bliver sprøde, de andre kan du fryse ned og så bare tage op og i
steges ca 10 min.
Jeg plejer at tage noget madpapir, dem i æske til 1 mad, og rulle om
så fryses de enkelt vis.

>Grunden til at jeg spørger, er fordi jeg tænker på, at den dej man bruger,
>er jo frosset, og skal jo tøs op inden man kan lave den, kan den tåle man
>fryser den igen når forårsruller er lavet?

Ingen problem jeg gør det både med selvlavet dej og frossen købe dej.
og vi lever stadig

MVH

Winnie




Med venlig hilsen

Winnie Henriksen

Bolette Nielsen (06-01-2002)
Kommentar
Fra : Bolette Nielsen


Dato : 06-01-02 12:00


>
> Når du har forstegt dem, dvs stege til de er gyldne og så tages op,
> dem der skal spises steges så igen, når de har ligget lidt så de
> bliver sprøde, de andre kan du fryse ned og så bare tage op og i
> steges ca 10 min.
> Jeg plejer at tage noget madpapir, dem i æske til 1 mad, og rulle om
> så fryses de enkelt vis.

Hej Winnie

Jeg forstår ikke, skal de steges før de nedfryses?`bliver de så ikke
underlige?

søndags hilsner fra

Bolette



Winnie Henriksen (06-01-2002)
Kommentar
Fra : Winnie Henriksen


Dato : 06-01-02 18:41

Hej Bolette

On Sun, 6 Jan 2002 12:00:28 +0100, "Bolette Nielsen" <Bobo@kimj.dk>
wrote:

>Jeg forstår ikke, skal de steges før de nedfryses?`bliver de så ikke
>underlige?

Ja gør du ikke det i forvejen, altså steger dem i frityre og når alle
er stegt putter dem i igen, et par min, så de bliver sprøde.

Når man fryser dem er det bare sidste led men udskyder. Man tager dem
så bare op af fryseren og putter dem i frityren ca. 10 min man kan se
når de kommer op de må ikke få formeget farve.

Mvh

Winnie

Med venlig hilsen

Winnie Henriksen

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177557
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408869
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste