"Palle & Charlotte" <pallot@privat.dk> wrote in message
news:3c2d788b$0$89065$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> samtidig hælder jeg en halv fl rødvin
> ved sammen med 3/4 l vand og en halv boullionterning, da det giver en
> fantastisk sovs,du skal huske at stiile stegen på en rist i dit ovnfaste
> fad.
Jeg ville ikke lave nummeret med en boullionterning - det bliver meget bedre
med lidt grøntsager
Pil et par løg, skræl ca 3 gulerødder op put ned under stegen. Har man en kvart
knold fennikel, et par stænger bladselleri og stilkene fra den persille man
måske skal bruge senere... - så kan det også med stor succes puttes ned til
stegen. Og så lige en 2-3 hele peberkorn! Og i hældes et par glas vand... 3/4
del liter virker lidt meget for mig.... Hvis suppen bliver for kraftig - kan
man altid tilsætte lidt mere vand senere...., Det vigtigste er dog at det ikke
fordamper. Det kan være at der skal efterfyldes undervejs!
Når stegen er stegt - så tag den ud - og lav sovs af vandet fra stegen, godt
med fløde - salt, peber og kulør efter behag! Og eventuelt nogle svampe!
--
Sune
--
Posted via Mailgate.ORG Server -
http://www.Mailgate.ORG