|
| Kyllingeinderfilet Fra : Helle Ansine Jensen |
Dato : 20-12-01 15:10 |
|
Hej.
Det haster godt nok lidt, da det er i aften, jeg skal lave retten, men er
der nogen, der ved, hvordan man tilbereder kyllingeinderfilet?
Jeg tænkte på at brune kødet og lægge det i et fad. Derefter vil jeg så lave
en sovs af løg, svampe og flåede tomater, som jeg vil jævne lidt og hælde
over kødet, som så skulle i ovnen.
Er det helt hen i vejret? Hvis ja, hvad kan jeg evt. så lave ?
Hvis ikke, hvilke krydderier vil være gode i saucen og hvor lang tid skal
fadet være i ovnen?
Jeg håber, der er en der kan hjælpe.
Hilsen Helle.
| |
sune vuorela (20-12-2001)
| Kommentar Fra : sune vuorela |
Dato : 20-12-01 15:57 |
|
On Thu, 20 Dec 2001 15:10:22 +0100, "Helle Ansine Jensen"
<ansine@mail1.stofanet.dk> wrote:
>Hvis ikke, hvilke krydderier vil være gode i saucen
PRøv herbes de provence - svits sammen med løg og svampe
>og hvor lang tid skal fadet være i ovnen?
Jeg tror jeg ville give det en halv time - måske lidt mere
--
Sune
| |
Peter Westh (21-12-2001)
| Kommentar Fra : Peter Westh |
Dato : 21-12-01 09:59 |
|
"sune vuorela" <nospam@vuorela.dk> wrote in message
news:3c21fbdf.194376551@news.tele.dk...
> On Thu, 20 Dec 2001 15:10:22 +0100, "Helle Ansine Jensen"
> <ansine@mail1.stofanet.dk> wrote:
>
> >Hvis ikke, hvilke krydderier vil være gode i saucen
>
> PRøv herbes de provence - svits sammen med løg og svampe
>
> >og hvor lang tid skal fadet være i ovnen?
>
> Jeg tror jeg ville give det en halv time - måske lidt mere
Jeg tror det er for lang tid. Jeg ville give dem 10 minutter.
/P
| |
|
|