/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
vanilie Is
Fra : Kothoga


Dato : 27-12-00 17:56

hejsa NG
Først god jul til jer alle!
Som i kan se ud fra subj. så søger jeg en opskrift på hjemmelavet is!
Jeg ville blive glad hvis der var en der lå inde med en god een

mvh

Jørgen H.



 
 
Ghita Cecilie Nilsso~ (28-12-2000)
Kommentar
Fra : Ghita Cecilie Nilsso~


Dato : 28-12-00 00:06


"Kothoga" <kothoga@vip.cybercity.dk> skrev i en meddelelse
news:92d706$20p0$1@news.cybercity.dk...
> hejsa NG
> Først god jul til jer alle!
> Som i kan se ud fra subj. så søger jeg en opskrift på hjemmelavet is!
> Jeg ville blive glad hvis der var en der lå inde med en god een

Hej Jørgen

Her er opskrift på vanilleis.

3 æggeblommer
100 gr stødt melis
10 gr vanillesukker
2 dl sødmælk
2 dl piskefløde

Æggeblommer, sukker og vanillesukker piskes til blandingen er let og
skummende.
Mælken tilsættes under konstant omrøring.
Fløden piskes næsten stiv og blandes med ovenstående.

Rør godt under indfrysning, så den ikke krystaliserer.
Jeg bruger selv ismaskine.

Ellers har jeg en del isopskrifter på min hjemmeside:
http://www.netby.net/Vest/Lystigvej/mammas/

GhitaCecilie






Birgit & Hans Kurt J~ (27-12-2000)
Kommentar
Fra : Birgit & Hans Kurt J~


Dato : 27-12-00 20:53


"Kothoga" <kothoga@vip.cybercity.dk> skrev i en meddelelse
news:92d706$20p0$1@news.cybercity.dk...
> hejsa NG
> Først god jul til jer alle!
> Som i kan se ud fra subj. så søger jeg en opskrift på hjemmelavet is!
> Jeg ville blive glad hvis der var en der lå inde med en god een
>
> mvh
>
> Jørgen H.
>
>

Til ca. 4-5 portioner.

Ingridienser:
4 hele æg (køb varmebehandlet)
50 g. sukker
korn fra 2 stænger vanille
½ ltr. piskefløde

Æg, sukker & vanille-korn piskes skummende. Piskefløden piskes til flødeskum
og vendes i. Hældes i en randform og fryses. Er klar efter ca. 3 timer.
Serveres med frugter eller jordbærsovs.

Mvh
Birgit
Økonoma

PS. Er en temmelig kalorierig dessert.



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177557
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408881
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste