/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Kransekage
Fra : Knud Andreassen


Dato : 17-12-00 22:52

Hovedbestanddelen i en kransekage er marcipan, men er der nogen der har
erfaring med om der er en bestemt marcipan der er bedst egnet. Ligeledes
kunne jeg godt bruge lidt vejledning omkring de små kransekagetoppe, er det
mon samme opskrift som anden kransekage. På forhånd tak.


Med ønsket om en rigtig glædelig jul til jer alle.
Knud Andreassen





 
 
Bager (18-12-2000)
Kommentar
Fra : Bager


Dato : 18-12-00 20:16


"Knud Andreassen" <cfs24343@vip.cybercity.dk> skrev i en meddelelse
news:91kvc9$17n8$1@news.cybercity.dk...
> Hovedbestanddelen i en kransekage er marcipan, men er der nogen der har
> erfaring med om der er en bestemt marcipan der er bedst egnet. Ligeledes
> kunne jeg godt bruge lidt vejledning omkring de små kransekagetoppe, er
det
> mon samme opskrift som anden kransekage. På forhånd tak.
>
>
> Med ønsket om en rigtig glædelig jul til jer alle.
> Knud Andreassen
>
>
>
> 1000 gr kranse xx
500 gr sukker
ca 220 gr hvidder - konfekt
ca 200 gr hvidder - krasekage
ca 170 gr hvidder - overflødigshorn
>>bemærk konsistensen<<
bages ved forholdsvis høj varme ca.... 150 - 170*
bagetiden er optimalt 8-9 min ved for lantids bagning
krakalere kagen > den begynder at slå revner = højere temp.
god fornøjelse !!!!!



Bager (18-12-2000)
Kommentar
Fra : Bager


Dato : 18-12-00 20:25


"Knud Andreassen" <cfs24343@vip.cybercity.dk> skrev i en meddelelse
news:91kvc9$17n8$1@news.cybercity.dk...
> Hovedbestanddelen i en kransekage er marcipan, men er der nogen der har
> erfaring med om der er en bestemt marcipan der er bedst egnet. Ligeledes
> kunne jeg godt bruge lidt vejledning omkring de små kransekagetoppe, er
det
> mon samme opskrift som anden kransekage. På forhånd tak.
>
>
> Med ønsket om en rigtig glædelig jul til jer alle.
> Knud Andreassen
>
>
>
> sludder ikke 150-170 men 250 -270*



Peter G. (19-12-2000)
Kommentar
Fra : Peter G.


Dato : 19-12-00 19:28



"Knud Andreassen" <cfs24343@vip.cybercity.dk> wrote in message
news:91kvc9$17n8$1@news.cybercity.dk...
> Hovedbestanddelen i en kransekage er marcipan, men er der nogen der har
> erfaring med om der er en bestemt marcipan der er bedst egnet. Ligeledes
> kunne jeg godt bruge lidt vejledning omkring de små kransekagetoppe, er
det
> mon samme opskrift som anden kransekage. På forhånd tak.
>
>
> Med ønsket om en rigtig glædelig jul til jer alle.
> Knud Andreassen
>

Forbrugerbladet tænk havde en meget god og yderst fristende artikel ang.
marcipan i denne måneds (eller også er det forrige måneds) udgave. Man blev
helt sliksulten efter økologisk marcipan

M.v.h.
Peter

--
Andelslejlighed søges:
Omkring 50 m², brutto pr måned maks. 2200, andel op til 350.000.
Beliggenhed gerne udenfor, men maks. ca. 10 km fra centrum.
x-no-archive: yes




missguppy (05-11-2003)
Kommentar
Fra : missguppy


Dato : 05-11-03 12:38

"Knud Andreassen" skrev d. 17-12-00 22:52 dette indlæg :
> Hovedbestanddelen i en kransekage er marcipan, men er der nogen der
har
> erfaring med om der er en bestemt marcipan der er bedst egnet.
Ligeledes
> kunne jeg godt bruge lidt vejledning omkring de små kransekagetoppe,
er det
> mon samme opskrift som anden kransekage. På forhånd tak.
>
>
> Med ønsket om en rigtig glædelig jul til jer alle.
> Knud Andreassen
>
> Jeg tillader mig at skrive til dig selv om det er et godt stykke tid
siden du skrev dette indlæg.
> Jeg plejer at tage ganske almindelig ren rå marcipan og ruller den ud
i passande mål ( brug 4-tabellen til kransekagetop ) jeg blander ikke
noget i da jeg synes det blir for sødt og vammelt.
Håber du kan bruge dette God Jul
Missguppy
>

--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"


MAndersen (09-11-2003)
Kommentar
Fra : MAndersen


Dato : 09-11-03 09:59


"missguppy" <missguppy.news@kandu.dk> skrev i en meddelelse
news:3fa8e227$1$94871$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> "Knud Andreassen" skrev d. 17-12-00 22:52 dette indlæg :
> > Hovedbestanddelen i en kransekage er marcipan, men er der nogen der
> har
> > erfaring med om der er en bestemt marcipan der er bedst egnet.
> Ligeledes
> > kunne jeg godt bruge lidt vejledning omkring de små kransekagetoppe,
> er det
> > mon samme opskrift som anden kransekage. På forhånd tak.
> >
> >
> > Med ønsket om en rigtig glædelig jul til jer alle.
> > Knud Andreassen
> >
> > Jeg tillader mig at skrive til dig selv om det er et godt stykke tid
> siden du skrev dette indlæg.

...et stykke tid siden? det er næsten 3 år siden???????
Mandersen



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177557
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408881
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste